Välkommen Caroline Bellviken!

18 juni 2018

Vi blir fler på Ikaros och har glädjen att välkomna en ny medarbetare. Caroline har erfarenhet som projektledare och Business Analyst med kompetens inom framförallt CRM och systemimplementation. Då vi ville veta lite mer om Caroline så bad vi henne berätta lite om sig själv!

Tack, kul att få berätta lite om mig!

Jag är uppväxt i de halländska skogarna, studerade till dataingenjör i Halmstad, tog en tripp ner till Skåne och landade för 5 år sedan i Göteborg. I korta drag är jag är energisk tjej med många bollar i luften och som älskar att planera och strukturera för att hinna med så mycket som möjligt av livets goda.

Tidigare har jag arbetat som projektledare och applikationskonsult vid införanden av CRM-system och också som gruppkonsultchef. Jag har vart inom många olika branscher och typer av kunder, och det är alltid i mötet mellan verksamhet och IT som jag trivs bäst. Att tillsammans med sin projektgrupp få jobba fram nya processer, analysera och lösa problem längs vägen för att slutligen komma i mål med ett lyckat resultat – det är väldigt roligt! Jag tycker kommunikation är otroligt viktigt och intressant.

Jag valde Ikaros på grund av deras tydliga värdegrund och mycket kompetenta medarbetare, vilka jag hoppas kommer hjälpa mig att fortsätta utvecklas i rask takt. Det är viktigt med ett balanserat liv och roliga uppdrag/kunder vilket Ikaros stöttar.

Min fritid är aktiv och jag spenderar mycket tid med min sambo Nicholas och vänner/familj. Träning i olika former (styrketräning/löpning) ligger mig varmt om hjärtat men allra helst tränar jag hoppning och dressyr tillsammans med min häst.