Hillevi Gerdtham

Konsult inom support och utveckling

Hillevi är partner på Ikaros och en erfaren konsult.

Hillevi arbetar med både nyutveckling och förvaltning, helst med stora komplexa installationer.

De senaste åren har hon haft ett spännande support-/förvaltningsuppdrag (världens största installation av IFS Ekonomi) för de svenska Volvo-återförsäljarna. Hon har varit inblandad i planering, genomförande och utrullning av flera stora uppgraderingsprojekt varvat med mindre uppgraderingar, samt jobbat med testledning och varit delaktig i införandet av nya ITIL-inspirerade processer. Fortsatt gäller implementering av Incident och Problem Management processer samt utredningar, för att systemintegratören, VCRS, skall kunna effektivisera drift och underhåll för kunderna. Detta innebär fortsatt spännande samarbetsprojekt med IFS och driftsleverantören Tieto.

Det roligaste med jobbet är samarbetet med kunderna och övriga på VCRS, som strävar efter att öka kundnyttan och bidra till en positiv upplevelse i arbetet.

Att jobba i ett projekt där alla känner sig som en del i ett team står högt i kurs.

Förvaltning

Support

IFS Ekonomi

Oracle

PL/SQL

ITIL

Systemtest

Integrationstest

Sin fritid tillbringar hon gärna i skog och mark, helst med joggingskorna på, men även med stövlar och svampkorgen under armen.
Den senaste tiden har hon även spenderat lite tid på gym, men med stark betoning på lite.

Den årliga semestern brukar gå till någon av Greklands soliga öar, men storstäder som New York, Rom och London lockar också.

Familjen består av en sambo och en dotter. Båda två följer gärna med på resor.


Hillevi.Gerdtham@Ikaros.se Hillevi Gerdtham på linkedin