Linnéa Ottermark

Projektledning, verksamhetsutveckling och kravhantering inom IT/ERP

Arbetar med projektledning, process-och verksamhetsutveckling, kravsamling och integrationsarbete och har lång erfarenhet av arbete med ERP-system (SAP MM, WM, SD, FICO, BW), inom distribution (SCM Supply Chain) och Automotive med fokus på funktionerna logistik, warehouse management, inköp, sourcing. Har drivit flera ERP-projekt, liksom erfarenhet av Master Data Management (MDM) och implementering av SAP´s MDM-system Hybris. https://www.hybris.com/en/

Gillar att arbeta utifrån PRINCE2 (Projects IN Controlled Environment) projektmetodik då det tydliggör ett projekts olika delar som processer, organisation, kommunikation och fokus på Business case. Har också en Green Belt Six Sigma utbildning, samt en introduktionsutbildning i DITS (Deliver IT Solution) och ODGF (Operational Development Governance Framework). Trivs med att leda workshops och processmodellera utifrån APQC (American Productivity & Quality Center) Process Classification Framework för att beskriva affärsprocesser, https://www.apqc.org/pcf.
Linnea är mycket kommunikativ, haft flera uppdrag som kommunikatör, trivs bäst i internationell miljö.

Projektledning

Kravinsamling

Business Anlayst

SAP

SCM

Automotive

MDM

PRINCE2

ERP

ODGF

Linnéa spenderar en hel del av sin fritid med familj och vänner. Hon prioriterar också att träna och har förflutet som spinning- och bodypumpinstruktör. Numera tränar hon mångsidigt inom både styrka och intervall. Just nu sker träningen med fokus på Öppet spår 2016.

Att resa är också ett stort intresse, både till värme och snö. Om vintern prioriterar familjen att åka skidor både utförs och på längden. På helgen bjuder hon gärna hem vänner på middag eller pysslar i hemmet.


Linnéa Ottermark på linkedin