HÄNT HOS OSS


Här presenterar vi det senaste från IKAROS. Vi delar med oss av företagsnyheter och information om olika evenemang. Vi hoppas att detta ger dig en inblick i hur det är att arbeta på IKAROS samt vilka våra konsulter är. Du hittar oss även på Linkedin och på Instagram.

Har du några frågor så skicka ett mail info@ikaros.se eller kontakta oss.

Frukost på kontoret

23 februari 2024

Det är alltid lika roligt när vi på IKAROS träffas på kontoret. I går serverade Robert Olsson en härlig frukost innan vi gav oss ut till våra uppdrag. Vi passade även på att tacka av Sebastian Callerud, vår Head of Sales, som går vidare i karriären. Vi tackar för de här åren och önskar honom lycka till!

IKAROS har genomfört HLR utbildning

18 januari 2024

HLR utbildning räddar liv! Visste du att enligt arbetsmiljölagen så ska alla företag ha tillräckligt utbildad personal som kan ge hjärt- och lungräddning vid en akut situation? Det känns därför extra bra att våra IKAROSiter nu har fått en utbildning av HLR experten och deras brandmän som instruktörer, med verklig erfarenhet i hjärt- och lungräddning.

JULKLAPPSVAGNEN 2024

03 december 2023

I år var det rekord i antal besökare till Julklappsvagnen. Vi ansvarade även i år för stoppet i Majorna (Älvsborgsgatan), där vi mellan kl 11-12 spred en härlig julstämning genom att erbjöd alla som kom förbi på varm dryck, godis och fika under tiden som julklappsvagnen stannade till.

Raphael och Ylva har kompetensutvecklat sig!

29 november 2023

I veckan har Raphael Demoulin och Ylva Wikström gått en 2 dagars kurs i kravhantering i Stockholm hos Astrakan.Det som både Raphael och Ylva tog med sig, var att kursen gav en en bra genomgång av verktyg och metoder för att kunna arbeta med krav i olika miljöer. 

IKAROS Trivselgrupp bjuder in till en På Spåret kväll

17 november 2023

Då var det dags för ytterligare en riktigt rolig kväll arrangerad av IKAROS trivselgrupp! Vi började med middag på vårt mysiga kontor och därefter kickade Alexander Spalding igång en På Spåret tävling med två tävlande lag. Det blev en jämn tävling och massor med härliga skratt. Stort tack!

Vi väntar med spänning på vad IKAROS Trivselgrupp kommer planera som vår nästa aktivitet.

IKAROS informationsmöte

09 november 2023

Informationsmöte på kontoret! Vi började med mat innan vi kickade igång informationsdelen som bl.a. bjöd på en väldigt intressant djupdykning om Generativ AI - Unleashing AI's Potential av Niclas Wensberg, Alexander Spalding, Alex Bergqvist och Emil Skårbratt.

Trivselgruppen arrangerar Escape room aktivitet

20 oktober 2023

Fantastiskt rolig kväll och kul teambuilding arrangerad av IKAROS trivselgrupp! Vi började med middag på vårt mysiga kontor och därefter några minuters promenad till Berengaria Escape room vid Sockerbruket. Under en timme samarbetade vi och fick gnugga geniknölarna för att lösa två mysterium - Det sista museet och Den stora Diamantkuppen! Båda lagen lyckades.

Välkommen Raphael Demoulin!

06 oktober 2023

Vi rundar av veckan på det mest positiva sättet genom att hälsa vår nya kollega Raphael Demoulin varmt välkommen till IKAROS!
 
Raphael är ett mycket välkommet tillskott, som med sin breda kompetens samt långa erfarenhet som produktägare, projektledare och Business Analyst, med inriktning på Data & Analytics och IT-infrastruktur, kommer att stärka vårt team avsevärt.