Arash Khadjavi och Hillevi Gerdtham har kompetensutvecklat sig i kravhantering

Under två dagar (21-22 november) deltog Arash Khadjavi och Hillevi Gerdtham i en kurs i kravhantering hos Astrakan, där de fick lära sig att arbeta agilt med kravhantering.

 

"Software requirements is a communication problem" (Mike Cohn)

Kursen varvade både teori och praktik. De fick med sig en bra verktygslåda för att kunna jobba vidare på ett strukturerat och tydligt sätt, vilket innebar att både använda agila och "traditionella" verktyg för att identifiera, analysera och dokumentera krav.

Som det inledande citatet vill få oss att inse, så fick vi inte bara med oss hur krav kan formuleras, utan också vikten av hur de kommuniceras, både av de som kravställer, för de som ska utföra själva förändringen och till de som ska ta emot t.ex. ett förändrat system eller en produkt.

Läs mer på: Kravhantering > Astrakan

 

Christina Thorén har uppgraderat sin kunskap till SAFe 6.0

19 mars 2023

I veckan släppte Scalede Agile Framework en ny version av deras ramverk till SAFe version 6.0.

 

Christina Thorén har idag genomfört utbildningsmodulerna och därmed uppgraderat sin certifiering till Cerified SAFe 6 Product Owner / Product Manager.

Stort GRATTIS Arash Khadjavi till Azure Fundamentals certifieringen!

17 mars 2023

Arash Khadjavi har kompetensutvecklat sig inom Azure Fundamentals. Idag gratulerar vi honom till väl genomfört prov då han nu är certifierad av Microsoft i Azure Fundamentals!

 

Ett av IKAROS fokusområde är Data & Analytics, varav Microsoft Azure ingår i många av våra IKAROSiters kompetensplaner.

Varmt välkommen Rebecca Gojkovic till IKAROS!

09 mars 2023

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Rebecca Gojkovic har börjat hos oss och förstärker därmed vårt BI utvecklar team.

 

Då vi ville veta lite mer om Rebecca så passade vi på att intervjua henne efter snart tre veckor som anställd på IKAROS.


Visa fler