Arash Khadjavi och Hillevi Gerdtham har kompetensutvecklat sig i kravhantering

Under två dagar (21-22 november) deltog Arash Khadjavi och Hillevi Gerdtham i en kurs i kravhantering hos Astrakan, där de fick lära sig att arbeta agilt med kravhantering.

 

"Software requirements is a communication problem" (Mike Cohn)

Kursen varvade både teori och praktik. De fick med sig en bra verktygslåda för att kunna jobba vidare på ett strukturerat och tydligt sätt, vilket innebar att både använda agila och "traditionella" verktyg för att identifiera, analysera och dokumentera krav.

Som det inledande citatet vill få oss att inse, så fick vi inte bara med oss hur krav kan formuleras, utan också vikten av hur de kommuniceras, både av de som kravställer, för de som ska utföra själva förändringen och till de som ska ta emot t.ex. ett förändrat system eller en produkt.

Läs mer på: Kravhantering > Astrakan

 

Välkommen Raphael Demoulin!

06 oktober 2023

Vi rundar av veckan på det mest positiva sättet genom att hälsa vår nya kollega Raphael Demoulin varmt välkommen till IKAROS!
 
Raphael är ett mycket välkommet tillskott, som med sin breda kompetens samt långa erfarenhet som produktägare, projektledare och Business Analyst, med inriktning på Data & Analytics och IT-infrastruktur, kommer att stärka vårt team avsevärt. 

Trivselgruppen ordnar spelkväll

29 september 2023

Under torsdagens sammankomst samlades många av oss på IKAROS för en trevlig spelkväll på kontoret. Höjdpunkten var utan tvekan det spännande spelet Dune.

 

Tiden flög förbi, som den alltid gör när man har roligt. Stort grattis till vinnarna, Arash och Alexander!


Visa fler