Ett stort grattis Astrid Lennesten till Microsoft certifieringen som Data Analyst Associate

Astrid har genom sin Microsoft certifiering som Data Analyst Associate, fått användbara kunskaper i hur företag kan maximera värdet av sina datatillgångar genom att använda Microsoft Power BI.

Läs mer om kunskapskraven för att klara certifieringen Microsoft Certified Data Analyst Associate (klicka här).

Dataanalytiker gör det möjligt för företag att maximera värdet av sina datatillgångar genom att använda Microsoft Power BI. Som ämnesexperter är dataanalytiker ansvariga för att designa och bygga skalbara datamodeller, rensa och transformera data och möjliggöra avancerade analysfunktioner som ger meningsfullt affärsvärde genom lättbegripliga datavisualiseringar.

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler