Astrid Svärd certifierad Professional Scrum Master (PSM I)

Idag skrev Astrid certifieringsprovet efter genomförd utbildning "Professional Scrum Master" hos ProAgile och är numera Professional Scrum Master (PSM I).

Ett stort grattis Astrid!

För att för att kunna bredda sin kompetens har Astrid kompetensutvecklat sig genom att delta på kursen "Professional Scrum Master" hos ProAgile. Efter genomförd utbildning skrev Astrid ett certifieringsprov och är numera Professional Scrum Master (PSM I). Certifikatet är utfärdat av Scrum.Org. Bra jobbat Astrid!

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler