Astrid Svärd certifierad Professional Scrum Master (PSM I)

Idag skrev Astrid certifieringsprovet efter genomförd utbildning "Professional Scrum Master" hos ProAgile och är numera Professional Scrum Master (PSM I).

Ett stort grattis Astrid!

För att för att kunna bredda sin kompetens har Astrid kompetensutvecklat sig genom att delta på kursen "Professional Scrum Master" hos ProAgile. Efter genomförd utbildning skrev Astrid ett certifieringsprov och är numera Professional Scrum Master (PSM I). Certifikatet är utfärdat av Scrum.Org. Bra jobbat Astrid!

Sommaravslutning 2021

30 juni 2021

Efter ett år med begränsat socialt umgänge med kollegor pga. COVID-19 restriktioner, så var det det äntligen dags att träffas på riktigt, för en sommaravslutning. Samtidigt passade vi på att spana in IKAROS nya kontor på Adolf Edelsvärds gata 11, dit flyttlasset går 1 oktober.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler