Astrid Svärd certifierad Professional Scrum Master (PSM I)

Idag skrev Astrid certifieringsprovet efter genomförd utbildning "Professional Scrum Master" hos ProAgile och är numera Professional Scrum Master (PSM I).

Ett stort grattis Astrid!

För att för att kunna bredda sin kompetens har Astrid kompetensutvecklat sig genom att delta på kursen "Professional Scrum Master" hos ProAgile. Efter genomförd utbildning skrev Astrid ett certifieringsprov och är numera Professional Scrum Master (PSM I). Certifikatet är utfärdat av Scrum.Org. Bra jobbat Astrid!

Peter Ahlgren certifierad agil coach

12 oktober 2021

Efter att ha jobbat som agil coach ett tag så var det dags för Peter Ahlgren att skaffa lite fler verktyg i verktygslådan att ha med sig i rollen som agil coach. Nyligen avslutade Peter en fyra dagars kurs "Professional Agile coach" med certifieringen ICP-ACC från ICAgile.

IKAROS förstärker ytterligare inom området Data & Analytics! Välkommen Eli Elyas!

08 oktober 2021

Vi på IKAROS är glada och stolta över att kunna berätta att Eli Elyas har börjat hos oss. Eli har lång erfarenhet som forskare med kompetens inom olika grenar av naturvetenskap och teknik. För att lära känna Eli bättre så passade vi på att intervjua honom under hans första arbetsvecka på IKAROS. Klicka in på rubriken för att läsa hela intervjun.


Visa fler