IKAROS träffas för digital gruppaktivitet "Beat the Hacker"

Idag träffades alla på IKAROS digitalt för att delta i utmaningen “Beat the Hacker”. Vi utmanades att i olika grupper, lösa kreativa och kluriga uppdrag tillsammans i kampen mot en fiktiv hacker. Eftersom alla deltagarna hade egna ledtrådar var samarbete nyckeln till framgång. 

 

Under rådande COVID-19 restriktioner träffades alla på IKAROS digitalt för att delta i utmaningen “Beat the Hacker”. Vi utmanades att i olika grupper under en timme, lösa kreativa och kluriga uppdrag tillsammans i kampen mot en fiktiv hacker. Eftersom alla deltagarna hade egna ledtrådar var samarbete nyckeln till framgång. 

Under spelets gång låstes successivt nya, svårare nivåer upp. Målet var att klara av utmaningarna och slutligen lyckas knäcka det sista uppdraget för att få tillbaka kontrollen över företagets filer.

Detta var en riktigt rolig digital gruppaktivitet där vi med bra samarbete lyckades få tillbaka kontrollen över vårt företags filer.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler