IKAROS träffas för digital gruppaktivitet "Beat the Hacker"

Idag träffades alla på IKAROS digitalt för att delta i utmaningen “Beat the Hacker”. Vi utmanades att i olika grupper, lösa kreativa och kluriga uppdrag tillsammans i kampen mot en fiktiv hacker. Eftersom alla deltagarna hade egna ledtrådar var samarbete nyckeln till framgång. 

 

Under rådande COVID-19 restriktioner träffades alla på IKAROS digitalt för att delta i utmaningen “Beat the Hacker”. Vi utmanades att i olika grupper under en timme, lösa kreativa och kluriga uppdrag tillsammans i kampen mot en fiktiv hacker. Eftersom alla deltagarna hade egna ledtrådar var samarbete nyckeln till framgång. 

Under spelets gång låstes successivt nya, svårare nivåer upp. Målet var att klara av utmaningarna och slutligen lyckas knäcka det sista uppdraget för att få tillbaka kontrollen över företagets filer.

Detta var en riktigt rolig digital gruppaktivitet där vi med bra samarbete lyckades få tillbaka kontrollen över vårt företags filer.

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

10 september 2021

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler