IKAROS träffas för digital gruppaktivitet "Beat the Hacker"

Idag träffades alla på IKAROS digitalt för att delta i utmaningen “Beat the Hacker”. Vi utmanades att i olika grupper, lösa kreativa och kluriga uppdrag tillsammans i kampen mot en fiktiv hacker. Eftersom alla deltagarna hade egna ledtrådar var samarbete nyckeln till framgång. 

 

Under rådande COVID-19 restriktioner träffades alla på IKAROS digitalt för att delta i utmaningen “Beat the Hacker”. Vi utmanades att i olika grupper under en timme, lösa kreativa och kluriga uppdrag tillsammans i kampen mot en fiktiv hacker. Eftersom alla deltagarna hade egna ledtrådar var samarbete nyckeln till framgång. 

Under spelets gång låstes successivt nya, svårare nivåer upp. Målet var att klara av utmaningarna och slutligen lyckas knäcka det sista uppdraget för att få tillbaka kontrollen över företagets filer.

Detta var en riktigt rolig digital gruppaktivitet där vi med bra samarbete lyckades få tillbaka kontrollen över vårt företags filer.

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler