Christina Thorén certifierad SAFe 5 Product Owner / Product Manager (PO/PM)

Sommaren 2019 certifierade sig Christina Thorén i SAFe Product Owner/Product Manager (4.6) för att kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där hon satt i ett konsultuppdrag i rollen som Product Owner. Då Scaled Agile Framework har uppgraderats till 5.0 var det det dags att förnya både kunskaper och certifiering.

Stort grattis Christina Thorén för både genomförd uppgradering av SAFe certified member upgrader achievement och för det förnyade certifikatet som Certified SAFe 5 Product Owner / Product Manager (PO/PM).

Christina har tidigare genomfört två dagars kursen "SAFe Product Owner/Product Manager" för att med nya kunskaper inom det agila ramverket Scaled Agile Framework (SAFe), kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där Christina har haft rollen som Product Owner och nu Scrum Master.

Efter denna kurs har du kunskaperna för att ta en ledande roll i Program Increment Planning för att säkerställa samsyn och en gemensam planering samt formulera Epics, Features och User Stories med hjälp av Scaled Agile Frameworks principer.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler