Christina Thorén certifierad SAFe 5 Product Owner / Product Manager (PO/PM)

Sommaren 2019 certifierade sig Christina Thorén i SAFe Product Owner/Product Manager (4.6) för att kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där hon satt i ett konsultuppdrag i rollen som Product Owner. Då Scaled Agile Framework har uppgraderats till 5.0 var det det dags att förnya både kunskaper och certifiering.

Stort grattis Christina Thorén för både genomförd uppgradering av SAFe certified member upgrader achievement och för det förnyade certifikatet som Certified SAFe 5 Product Owner / Product Manager (PO/PM).

Christina har tidigare genomfört två dagars kursen "SAFe Product Owner/Product Manager" för att med nya kunskaper inom det agila ramverket Scaled Agile Framework (SAFe), kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där Christina har haft rollen som Product Owner och nu Scrum Master.

Efter denna kurs har du kunskaperna för att ta en ledande roll i Program Increment Planning för att säkerställa samsyn och en gemensam planering samt formulera Epics, Features och User Stories med hjälp av Scaled Agile Frameworks principer.

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

10 september 2021

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler