Christina Thorén förnyad Certified Scrum Master® (CSM)

Idag slutförde Christina de resterande av 20 obligatoriska Scrum Education Units (SEU) som krävs som kompetensutveckling vart annat år för att behålla titeln Certified Scrum Master®. Fokus på kompetensutvecklingen har varit att gå utbildningen "Scrum Alliance® Path to Coaching". 

Den nya kunskaper kommer väl till passa för att fortsatt kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där Christina har rollen som Scrum Master.

Path to Coaching av Scrum Alliance® Labs är för befintliga och blivande agila coacher och Scrum Masters, som vill bredda och fördjupa sina coachningskunskaper och medvetenhet.

Programmet Path to Coaching innehåller fem kurser som introducerar dig till nyckelkompetenser kopplade till agile coaching. Detta inkluderar en översikt över fältet plus ~ 120 videor från 10+ bidragsgivare som behandlar ämnena professionell coachning, systemcoaching, skalning, hållbarhet och coachingledare.

Våren 2019 efter en 2 dagars kurs och examina, erhöll Christina Thorén intyget Certified ScrumMaster® (CSM) från Scrum Alliance och för att få behålla Certified ScrumMaster® från Scrum Alliance, som gäller i två år krävs kontinuerlig vidareutbildning. 

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

10 september 2021

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler