Christina Thorén förnyad Certified Scrum Master® (CSM)

Idag slutförde Christina de resterande av 20 obligatoriska Scrum Education Units (SEU) som krävs som kompetensutveckling vart annat år för att behålla titeln Certified Scrum Master®. Fokus på kompetensutvecklingen har varit att gå utbildningen "Scrum Alliance® Path to Coaching". 

Den nya kunskaper kommer väl till passa för att fortsatt kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där Christina har rollen som Scrum Master.

Path to Coaching av Scrum Alliance® Labs är för befintliga och blivande agila coacher och Scrum Masters, som vill bredda och fördjupa sina coachningskunskaper och medvetenhet.

Programmet Path to Coaching innehåller fem kurser som introducerar dig till nyckelkompetenser kopplade till agile coaching. Detta inkluderar en översikt över fältet plus ~ 120 videor från 10+ bidragsgivare som behandlar ämnena professionell coachning, systemcoaching, skalning, hållbarhet och coachingledare.

Våren 2019 efter en 2 dagars kurs och examina, erhöll Christina Thorén intyget Certified ScrumMaster® (CSM) från Scrum Alliance och för att få behålla Certified ScrumMaster® från Scrum Alliance, som gäller i två år krävs kontinuerlig vidareutbildning. 

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler