Christina Thorén förnyad Certified Scrum Master® (CSM)

Idag slutförde Christina de resterande av 20 obligatoriska Scrum Education Units (SEU) som krävs som kompetensutveckling vart annat år för att behålla titeln Certified Scrum Master®. Fokus på kompetensutvecklingen har varit att gå utbildningen "Scrum Alliance® Path to Coaching". 

Den nya kunskaper kommer väl till passa för att fortsatt kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där Christina har rollen som Scrum Master.

Path to Coaching av Scrum Alliance® Labs är för befintliga och blivande agila coacher och Scrum Masters, som vill bredda och fördjupa sina coachningskunskaper och medvetenhet.

Programmet Path to Coaching innehåller fem kurser som introducerar dig till nyckelkompetenser kopplade till agile coaching. Detta inkluderar en översikt över fältet plus ~ 120 videor från 10+ bidragsgivare som behandlar ämnena professionell coachning, systemcoaching, skalning, hållbarhet och coachingledare.

Våren 2019 efter en 2 dagars kurs och examina, erhöll Christina Thorén intyget Certified ScrumMaster® (CSM) från Scrum Alliance och för att få behålla Certified ScrumMaster® från Scrum Alliance, som gäller i två år krävs kontinuerlig vidareutbildning. 

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler