Erik Kullberg har deltagit i kursen "Scrum Master med Certifiering" hos Informator Göteborg

Erik Kullberg har kompetensutvecklat sig inom agila metoder, för att addera ytterligare värde hos de kunder som har genomfört eller är mitt i en agil transformation.

För att för att kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala tillverkare av kullager, där Erik har uppdrag i rollen som IT-projektledare, har Erik kompetensutvecklat sig genom att nyligen delta på kursen "Scrum Master med Certifiering" hos Informator.
En Scrum Master ansvarar för att teamet fungerar och är produktivt. Scrum Master har en coachande funktion och ska se till att teamet har rätt förutsättningar att arbeta i rätt riktning och leverera värde.

Denna kurs ger dig grundläggande kunskaper i Scrum som metod och introducerar dig i verktygen du behöver för att få teamet att bli kreativt, produktivt och leverera med kvalitet. Utbildningen passar både för dig som skall arbeta som Scrum Master och även du som har en annan roll men behöver förståelse för hur Scrum används.

Sommaravslutning 2021

30 juni 2021

Efter ett år med begränsat socialt umgänge med kollegor pga. COVID-19 restriktioner, så var det det äntligen dags att träffas på riktigt, för en sommaravslutning. Samtidigt passade vi på att spana in IKAROS nya kontor på Adolf Edelsvärds gata 11, dit flyttlasset går 1 oktober.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 


Visa fler