Erik Kullberg har deltagit i kursen "Scrum Master med Certifiering" hos Informator Göteborg

Erik Kullberg har kompetensutvecklat sig inom agila metoder, för att addera ytterligare värde hos de kunder som har genomfört eller är mitt i en agil transformation.

För att för att kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala tillverkare av kullager, där Erik har uppdrag i rollen som IT-projektledare, har Erik kompetensutvecklat sig genom att nyligen delta på kursen "Scrum Master med Certifiering" hos Informator.
En Scrum Master ansvarar för att teamet fungerar och är produktivt. Scrum Master har en coachande funktion och ska se till att teamet har rätt förutsättningar att arbeta i rätt riktning och leverera värde.

Denna kurs ger dig grundläggande kunskaper i Scrum som metod och introducerar dig i verktygen du behöver för att få teamet att bli kreativt, produktivt och leverera med kvalitet. Utbildningen passar både för dig som skall arbeta som Scrum Master och även du som har en annan roll men behöver förståelse för hur Scrum används.

Välkommen Erik Thordenberg till IKAROS

26 mars 2021

Vi blir fler på IKAROS och har glädjen att välkomna en ny medarbetare, Erik Thordenberg. Då vi ville veta lite mer om Erik, höra hur han trivs på IKAROS och vad han gör på sitt första uppdrag, som Microsoft Power BI utvecklare, så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler