IKAROS deltar på frukostseminarium med Linda Hammarstrand

Vilken fantastisk start på dagen! Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjöd idag in till ett trevligt och energigivande frukostmöte där Linda Hammarstrand föreläste passionerat om hur man skapar och driver en engagerad företagskultur där människor arbetar tillsammans – inte bara samtidigt. Så viktiga och kloka råd att bli påmind om – ofta.

IKAROS deltar på frukostseminarium med Linda Hammarstrand

Det vi på IKAROS tar med oss från dagens energiinjektion är vikten av att fundera på hur varje företag skapar sina värdeord, hur man får alla anställda att förstå att alla är lika viktiga och värdefulla, och samtidigt hjälpa och serva och lyfta andra till att bli bättre. Vikten av att bry sig. Att alla människor behöver bli sedda, hörda och bekräftade. Att prata om förbättringsförslag i stället för att använda ordet förändring, att jobba med att ge inspiration i stället för en instruktion. 
  
Stort tack Linda Hammarstrand för ett fantastiskt energigivande frukostseminarie! Ett stort tack till Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter för att ni arrangerade och bjöd på god frukost. 

Presentation av Elin Glad, Head of Sales på IKAROS

10 juni 2024

Vi är stolta och glada att presentera vår nya stjärna Elin Glad till vårt team som ny Head of Sales! Elin har en imponerande bakgrund inom tech-rekrytering och har framgångsrikt visat sin förmåga att hitta och matcha de bästa kandidaterna med kunders specifika IT-behov. Hennes passion för att skapa framgångsrika kopplingar mellan talang och möjlighet, gör henne till ett välkommet tillskott till IKAROS i rollen som Head of Sales.

Varmt välkommen IKAROS nya Head of Sales

03 juni 2024

Nu har Elin Glad, vår nya Head of Sales börjat hos oss. Vi var många IKAROSiter som mötte upp Elin på vår lokala restaurang Porter Pelle för att hälsa henne varmt välkommen. Detta kommer bli fantastiskt bra ✨ Varmt välkommen Elin!

Håll utkik i nästa vecka då kommer en längre presentation av Elin.

IKAROS vilt i veckan aktivitet

03 maj 2024

Vilken underbar kväll det blev! Vi samlades vid vackra Risvedens naturreservat för en oförglömlig IKAROS trivselaktivitet - Vilt i veckan. Det blev både dopp i sjön, grillning och trevliga samtal med en magiskt vacker solnedgång som bakgrund. Ett skönt avbrott i vardagen med goa kollegor. Sådana stunder är vad som verkligen bidrar till vår gemenskap och att vi har kul ihop - och det är precis vad vi strävar efter att skapa här på IKAROS.


Visa fler