IKAROS deltar på frukostseminarium med Linda Hammarstrand

Vilken fantastisk start på dagen! Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter bjöd idag in till ett trevligt och energigivande frukostmöte där Linda Hammarstrand föreläste passionerat om hur man skapar och driver en engagerad företagskultur där människor arbetar tillsammans – inte bara samtidigt. Så viktiga och kloka råd att bli påmind om – ofta.

IKAROS deltar på frukostseminarium med Linda Hammarstrand

Det vi på IKAROS tar med oss från dagens energiinjektion är vikten av att fundera på hur varje företag skapar sina värdeord, hur man får alla anställda att förstå att alla är lika viktiga och värdefulla, och samtidigt hjälpa och serva och lyfta andra till att bli bättre. Vikten av att bry sig. Att alla människor behöver bli sedda, hörda och bekräftade. Att prata om förbättringsförslag i stället för att använda ordet förändring, att jobba med att ge inspiration i stället för en instruktion. 
  
Stort tack Linda Hammarstrand för ett fantastiskt energigivande frukostseminarie! Ett stort tack till Företagarföreningen Högsbo-Sisjön och Arkipelagen Företagscenter för att ni arrangerade och bjöd på god frukost. 

Ylva Wikström certifierad Professional Scrum Master I

27 september 2023

Ylva Wikström är numera certifierad Professional Scrum Master (PSM) I (scrum.org). Stort grattis till certifieringen. Ylva har mer än 5 års erfarenhet av rollen som Scrum Master från Volvo Cars, där hon var med i den agila transformation och införandet av SAFe och Scrum. Ylva är en erfaren Business Analyst och är sedan tidigare certifierad inom krav och test och har genom andra kunduppdrag i olika branscher, fått en stor erfarenhet av stora förändringsprojekt.

EB-LOPPET 2023

16 september 2023

IKAROS är stolta över att för femte året i rad sponsra EB-loppet. Så kul att träffa kollegor och familjemedlemmar och samtidigt bidra till forskningen om hudsjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB)..

För oss på IKAROS känns det viktigt och självklart att engagera oss i EB loppet som är ett välgörenhetslopp med syfte att sprida kunskap om EB och samla in pengar till forskningen.

KONFERENSRESA TILL PISA

11 september 2023

Vilken rolig och inspirerande konferensresa vi fick uppleva! Det blev fokus på kompetensutveckling som varvades med team building och roliga aktiviteter. Våra ledord för konferensen var:
⭐️ Kompetensutveckling
⭐️ Nyfikenhet
⭐️ Engagemang & delaktighet
⭐️ Aktiv


Visa fler