Gunbritt Svensson har gått kurs i "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten"

Gunbritt har gått en två dagars kurs i "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten" för att stärka sin kompetens ytterligare och bidra i nuvarande uppdrag som business analyst.

I rollen som business analyst på ett av Göteborgs största och globala automotive företag deltar Gunbritt i flera spännande PLM initiativ för att möta nya utmaningar med bl.a. mjukvaruhantering samt parallella bilprojekt och externa samarbeten. Kursen "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten" hos NFI, gör att hon med uppfräschade kunskaper kan bidra ytterligare i sin roll som business analyst. 

Efter kursen fick Gunbritt med sig nya kunskaper och färdigheter i workshop facilitering, vara bättre på att leda en grupp mötesdeltagare mot förväntat resultat/mål, kunna tillämpa flera kraftfulla verktyg och tekniker som skapar hög delaktighet bland mötesdeltagarna, vara bättre på att använda frågor som stimulerar tänkandet och hjälper gruppen att hitta sitt svar, kunna skapa och bevara ett positivt mötesklimat samt ge förtroende från inledning av mötet till mötets slut. 

IKAROS Vänner 2022 avgjord

08 juni 2022

I fredags var det dags för 32:a upplagan av IKAROS VÄNNER, troligen Göteborgs trevligaste golftävling. 


Visa fler