Gunbritt Svensson har gått kurs i "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten"

Gunbritt har gått en två dagars kurs i "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten" för att stärka sin kompetens ytterligare och bidra i nuvarande uppdrag som business analyst.

I rollen som business analyst på ett av Göteborgs största och globala automotive företag deltar Gunbritt i flera spännande PLM initiativ för att möta nya utmaningar med bl.a. mjukvaruhantering samt parallella bilprojekt och externa samarbeten. Kursen "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten" hos NFI, gör att hon med uppfräschade kunskaper kan bidra ytterligare i sin roll som business analyst. 

Efter kursen fick Gunbritt med sig nya kunskaper och färdigheter i workshop facilitering, vara bättre på att leda en grupp mötesdeltagare mot förväntat resultat/mål, kunna tillämpa flera kraftfulla verktyg och tekniker som skapar hög delaktighet bland mötesdeltagarna, vara bättre på att använda frågor som stimulerar tänkandet och hjälper gruppen att hitta sitt svar, kunna skapa och bevara ett positivt mötesklimat samt ge förtroende från inledning av mötet till mötets slut. 

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

10 september 2021

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler