Gunbritt Svensson har gått kurs i "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten"

Gunbritt har gått en två dagars kurs i "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten" för att stärka sin kompetens ytterligare och bidra i nuvarande uppdrag som business analyst.

I rollen som business analyst på ett av Göteborgs största och globala automotive företag deltar Gunbritt i flera spännande PLM initiativ för att möta nya utmaningar med bl.a. mjukvaruhantering samt parallella bilprojekt och externa samarbeten. Kursen "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten" hos NFI, gör att hon med uppfräschade kunskaper kan bidra ytterligare i sin roll som business analyst. 

Efter kursen fick Gunbritt med sig nya kunskaper och färdigheter i workshop facilitering, vara bättre på att leda en grupp mötesdeltagare mot förväntat resultat/mål, kunna tillämpa flera kraftfulla verktyg och tekniker som skapar hög delaktighet bland mötesdeltagarna, vara bättre på att använda frågor som stimulerar tänkandet och hjälper gruppen att hitta sitt svar, kunna skapa och bevara ett positivt mötesklimat samt ge förtroende från inledning av mötet till mötets slut. 

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler