Gunbritt Svensson har gått kurs i "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten"

Gunbritt har gått en två dagars kurs i "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten" för att stärka sin kompetens ytterligare och bidra i nuvarande uppdrag som business analyst.

I rollen som business analyst på ett av Göteborgs största och globala automotive företag deltar Gunbritt i flera spännande PLM initiativ för att möta nya utmaningar med bl.a. mjukvaruhantering samt parallella bilprojekt och externa samarbeten. Kursen "Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten" hos NFI, gör att hon med uppfräschade kunskaper kan bidra ytterligare i sin roll som business analyst. 

Efter kursen fick Gunbritt med sig nya kunskaper och färdigheter i workshop facilitering, vara bättre på att leda en grupp mötesdeltagare mot förväntat resultat/mål, kunna tillämpa flera kraftfulla verktyg och tekniker som skapar hög delaktighet bland mötesdeltagarna, vara bättre på att använda frågor som stimulerar tänkandet och hjälper gruppen att hitta sitt svar, kunna skapa och bevara ett positivt mötesklimat samt ge förtroende från inledning av mötet till mötets slut. 

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler