Fortsatt IKAROS sponsring och deltagande i EB-loppet

Idag har IKAROS sprungit årets trevligaste och viktigaste välgörenhetslopp, som IKAROS är stolt sponsor till.

För tredje året i rad sponsrar IKAROS  EB-loppet, som är ett ideellt lopp för att bidra till forskningen till sjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB), som många gånger beskrivs som “den värsta sjukdom du aldrig har hört talas om”.

Förrutom att både IKAROSiter med anhöriga fick en  trevlig och solig förmiddag, med både motion och möjligheten att ha kul ihop, så känns det också extra bra i hjärtat att delta i detta välgörenhetslopp. Detta då vi vet att varje krona bidrar till den viktiga forskningen om Epidermolysis Bullosa (EB). 

I år meddelade arrangörerna Darko Tilldal och Daniel Pintaric, att de har nått sitt mål; att under en 5-års period kunna skänka 500 000 kr till forskningen. Fantastisk insats och ett stort tack EB-loppet för ett jättebra arrangemang!

Upplägget med att erbjuda tre distanser: 3.1 km, 10.5 km och 15.5 km gör att detta välgörenhetslopp passar alla, de som vill kan välja löpning på distanserna 10.5 km eller 15.5 km och de som hellre vill promenera distansen 3.1 km kan göra det. Det gör att alla kan vara med och bidra till forskningen till sjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB). Nytt för i år var tidtagning för de som önskade på distansen 15.5 km. 

För mer information om loppet, besök www.ebloppet.se

 

Efter loppet bjöd Robban Olsson, IKAROS eventansvarig på energipåfyllning i form av varm soppa, frukt, choklad och olika drycker. Stort tack Robban, du är en fantastisk tillgång till IKAROS.

 

Välkommen Raphael Demoulin!

06 oktober 2023

Vi rundar av veckan på det mest positiva sättet genom att hälsa vår nya kollega Raphael Demoulin varmt välkommen till IKAROS!
 
Raphael är ett mycket välkommet tillskott, som med sin breda kompetens samt långa erfarenhet som produktägare, projektledare och Business Analyst, med inriktning på Data & Analytics och IT-infrastruktur, kommer att stärka vårt team avsevärt. 

Trivselgruppen ordnar spelkväll

29 september 2023

Under torsdagens sammankomst samlades många av oss på IKAROS för en trevlig spelkväll på kontoret. Höjdpunkten var utan tvekan det spännande spelet Dune.

 

Tiden flög förbi, som den alltid gör när man har roligt. Stort grattis till vinnarna, Arash och Alexander!


Visa fler