Fortsatt IKAROS sponsring och deltagande i EB-loppet

Idag har IKAROS sprungit årets trevligaste och viktigaste välgörenhetslopp, som IKAROS är stolt sponsor till.

För tredje året i rad sponsrar IKAROS  EB-loppet, som är ett ideellt lopp för att bidra till forskningen till sjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB), som många gånger beskrivs som “den värsta sjukdom du aldrig har hört talas om”.

Förrutom att både IKAROSiter med anhöriga fick en  trevlig och solig förmiddag, med både motion och möjligheten att ha kul ihop, så känns det också extra bra i hjärtat att delta i detta välgörenhetslopp. Detta då vi vet att varje krona bidrar till den viktiga forskningen om Epidermolysis Bullosa (EB). 

I år meddelade arrangörerna Darko Tilldal och Daniel Pintaric, att de har nått sitt mål; att under en 5-års period kunna skänka 500 000 kr till forskningen. Fantastisk insats och ett stort tack EB-loppet för ett jättebra arrangemang!

Upplägget med att erbjuda tre distanser: 3.1 km, 10.5 km och 15.5 km gör att detta välgörenhetslopp passar alla, de som vill kan välja löpning på distanserna 10.5 km eller 15.5 km och de som hellre vill promenera distansen 3.1 km kan göra det. Det gör att alla kan vara med och bidra till forskningen till sjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB). Nytt för i år var tidtagning för de som önskade på distansen 15.5 km. 

För mer information om loppet, besök www.ebloppet.se

 

Efter loppet bjöd Robban Olsson, IKAROS eventansvarig på energipåfyllning i form av varm soppa, frukt, choklad och olika drycker. Stort tack Robban, du är en fantastisk tillgång till IKAROS.

 

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

10 september 2021

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.

Varmt välkommen Arash Khadjavi till IKAROS

03 september 2021

Vi hälsar ytterligare en ny medarbetare välkommen till IKAROS. Arash Khadjavi har erfarenhet som konsult med kompetens inom Business Intelligence (BI). Då vi ville veta lite mer om Arash så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler