Fortsatt IKAROS sponsring och deltagande i EB-loppet

Idag har IKAROS sprungit årets trevligaste och viktigaste välgörenhetslopp, som IKAROS är stolt sponsor till.

För tredje året i rad sponsrar IKAROS  EB-loppet, som är ett ideellt lopp för att bidra till forskningen till sjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB), som många gånger beskrivs som “den värsta sjukdom du aldrig har hört talas om”.

Förrutom att både IKAROSiter med anhöriga fick en  trevlig och solig förmiddag, med både motion och möjligheten att ha kul ihop, så känns det också extra bra i hjärtat att delta i detta välgörenhetslopp. Detta då vi vet att varje krona bidrar till den viktiga forskningen om Epidermolysis Bullosa (EB). 

I år meddelade arrangörerna Darko Tilldal och Daniel Pintaric, att de har nått sitt mål; att under en 5-års period kunna skänka 500 000 kr till forskningen. Fantastisk insats och ett stort tack EB-loppet för ett jättebra arrangemang!

Upplägget med att erbjuda tre distanser: 3.1 km, 10.5 km och 15.5 km gör att detta välgörenhetslopp passar alla, de som vill kan välja löpning på distanserna 10.5 km eller 15.5 km och de som hellre vill promenera distansen 3.1 km kan göra det. Det gör att alla kan vara med och bidra till forskningen till sjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB). Nytt för i år var tidtagning för de som önskade på distansen 15.5 km. 

För mer information om loppet, besök www.ebloppet.se

 

Efter loppet bjöd Robban Olsson, IKAROS eventansvarig på energipåfyllning i form av varm soppa, frukt, choklad och olika drycker. Stort tack Robban, du är en fantastisk tillgång till IKAROS.

 

IKAROS Vänner 2022 avgjord

08 juni 2022

I fredags var det dags för 32:a upplagan av IKAROS VÄNNER, troligen Göteborgs trevligaste golftävling. 


Visa fler