IKAROS inflyttningsfest på vårt nya kontor

I torsdags var det äntligen dags för inflyttningsfest och firandet av våra jubilarer. Vilken kväll det blev! Självklart var våra fantastiska pensionärer med respektive inbjudna, så det blev ett kärt återseende.

 

 

Vi flyttade in i våra nya fina lokaler i början på december 2021 och pga. COVID-19 situationen i januari 2022, fick vi flytta fram vår efterlängtade inflyttningsfest till i april i år.

Det blev en väldigt trevlig inflyttningsfest och väldigt uppskattat av alla att få träffa våra fantastiska pensionärer som har satt grunden för vår fina IKAROS kultur, som vi fortsätter att vårda ömt.

 

IKAROS deltog på endagskonferensen GAIA

07 april 2022

Liksom förra året deltog IKAROS på GAIA konferensen i Göteborg i form av Astrid Lennesten och Erik Thordenberg. GAIA är en konferens för personer som är intresserade av artificiell intelligens och allt som rör data.

Christina Thorén har utbildat sig i Microsoft Power BI

08 februari 2022

Christina har deltagit i en Microsoft Power BI utbildning, Dashboard in a Day (DIAD). Upplägget på kursen var varvat med teori och många bra övningar, som gav en väldigt bra inblick i möjligheterna som ges med verktyget.

Vi har glädjen att presentera en ny kollega till oss på IKAROS!

04 februari 2022

Vi på IKAROS är glada och stolta över att kunna berätta att Alex Bergqvist har börjat hos oss som fullstack utvecklare. Alex har lång erfarenhet som fullstack utvecklare med kompetens inom C#, Typescript, SQL, Python, Computer Graphics m.m.

Då vi ville lära känna Alex ytterligare så passade vi på att ställa några frågor till honom under fikat idag.


Visa fler