Dags för den årliga IKAROS konferensresan

Äntligen kunde vi se igen på riktigt! Efter väldigt annorlunda 18 månader, där vi inte har kunnat träffats i verkliga livet pga. rådande COVID-19 restriktioner, så såg alla verkligen fram emot att träffas igen på riktigt. I år var målet att det skulle bli två dagar med mycket skratt och stort engagemang.

Vi började med att besöka Kungsbyggets äventyrspark för en gemensam frukost och sedan fick alla under två timmar prova på zip-line och rodel. Det var fantastiskt roligt. 

Därefter körde vi vidare till Båstad där vi checkade in på Skansen Hotel i Båstad. Vi tillbringade resten av konferensen, med att blanda konferenspass med fokus på att diskutera och engagera alla i IKAROS framtidsutveckling, varvat med roliga team buildning aktiviteter. 

Dessa två dagar gav många bra insikter, utvecklingsförslag och massor med skratt.

 

 

 

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler