Dags för den årliga IKAROS konferensresan

Äntligen kunde vi se igen på riktigt! Efter väldigt annorlunda 18 månader, där vi inte har kunnat träffats i verkliga livet pga. rådande COVID-19 restriktioner, så såg alla verkligen fram emot att träffas igen på riktigt. I år var målet att det skulle bli två dagar med mycket skratt och stort engagemang.

Vi började med att besöka Kungsbyggets äventyrspark för en gemensam frukost och sedan fick alla under två timmar prova på zip-line och rodel. Det var fantastiskt roligt. 

Därefter körde vi vidare till Båstad där vi checkade in på Skansen Hotel i Båstad. Vi tillbringade resten av konferensen, med att blanda konferenspass med fokus på att diskutera och engagera alla i IKAROS framtidsutveckling, varvat med roliga team buildning aktiviteter. 

Dessa två dagar gav många bra insikter, utvecklingsförslag och massor med skratt.

 

 

 

Peter Ahlgren certifierad agil coach

12 oktober 2021

Efter att ha jobbat som agil coach ett tag så var det dags för Peter Ahlgren att skaffa lite fler verktyg i verktygslådan att ha med sig i rollen som agil coach. Nyligen avslutade Peter en fyra dagars kurs "Professional Agile coach" med certifieringen ICP-ACC från ICAgile.


Visa fler