Dags för den årliga IKAROS konferensresan

Äntligen kunde vi se igen på riktigt! Efter väldigt annorlunda 18 månader, där vi inte har kunnat träffats i verkliga livet pga. rådande COVID-19 restriktioner, så såg alla verkligen fram emot att träffas igen på riktigt. I år var målet att det skulle bli två dagar med mycket skratt och stort engagemang.

Vi började med att besöka Kungsbyggets äventyrspark för en gemensam frukost och sedan fick alla under två timmar prova på zip-line och rodel. Det var fantastiskt roligt. 

Därefter körde vi vidare till Båstad där vi checkade in på Skansen Hotel i Båstad. Vi tillbringade resten av konferensen, med att blanda konferenspass med fokus på att diskutera och engagera alla i IKAROS framtidsutveckling, varvat med roliga team buildning aktiviteter. 

Dessa två dagar gav många bra insikter, utvecklingsförslag och massor med skratt.

 

 

 

IKAROS inflyttningsfest på vårt nya kontor

08 april 2022

I torsdags var det äntligen dags för inflyttningsfest och firandet av våra jubilarer. Vilken kväll det blev! Självklart var våra fantastiska pensionärer med respektive inbjudna, så det blev ett kärt återseende.

 

 

IKAROS deltog på endagskonferensen GAIA

07 april 2022

Liksom förra året deltog IKAROS på GAIA konferensen i Göteborg i form av Astrid Lennesten och Erik Thordenberg. GAIA är en konferens för personer som är intresserade av artificiell intelligens och allt som rör data.

Christina Thorén har utbildat sig i Microsoft Power BI

08 februari 2022

Christina har deltagit i en Microsoft Power BI utbildning, Dashboard in a Day (DIAD). Upplägget på kursen var varvat med teori och många bra övningar, som gav en väldigt bra inblick i möjligheterna som ges med verktyget.


Visa fler