IKAROS konferensresa gick i år till Österrike

Vem sa att arbete och nöje inte kan kombineras på ett fantastiskt sätt? Nyligen var vi på konferens i Österrike. Där både fördjupade vi vår teamkänsla & utvecklade våra kompetenser tillsammans. Från första stund var stämningen på topp när dagarna fylldes med konferenspass, team aktiviteter och gemensamma måltider.

En av höjdpunkterna från konferensen var när Andreas Simonsson delade med sig av sina erfarenheter och insikter om att arbeta med en agil approach. Hans praktiska exempel och djupgående kunskap gav oss alla nya perspektiv och inspiration att ta med oss tillbaka till arbetet.

Vi fick också chansen att fördjupa oss i ämnet generativ AI som Fredrik Lindh och Niclas Wensberg höll i, där teori blandades med hands-on övningar. Raphael Demoulin, Erik Thordenberg och Arash Khadjavi pratade om Analytics & BI där vi fick insikter i hur dessa tekniker kan användas för att skapa verkligt värde för företag och kunder. Samtliga utbildningspass var en bra påminnelse om vikten av att alltid fortsätta vara nyfikna och sträva efter att ligga i framkant när det gäller teknologisk utveckling.

Denna konferensresa var en chans för oss att ha kul ihop, kompetensutveckla och skapa minnen för livet. Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans som team och företag.

Presentation av Elin Glad, Head of Sales på IKAROS

10 juni 2024

Vi är stolta och glada att presentera vår nya stjärna Elin Glad till vårt team som ny Head of Sales! Elin har en imponerande bakgrund inom tech-rekrytering och har framgångsrikt visat sin förmåga att hitta och matcha de bästa kandidaterna med kunders specifika IT-behov. Hennes passion för att skapa framgångsrika kopplingar mellan talang och möjlighet, gör henne till ett välkommet tillskott till IKAROS i rollen som Head of Sales.

Varmt välkommen IKAROS nya Head of Sales

03 juni 2024

Nu har Elin Glad, vår nya Head of Sales börjat hos oss. Vi var många IKAROSiter som mötte upp Elin på vår lokala restaurang Porter Pelle för att hälsa henne varmt välkommen. Detta kommer bli fantastiskt bra ✨ Varmt välkommen Elin!

Håll utkik i nästa vecka då kommer en längre presentation av Elin.

IKAROS vilt i veckan aktivitet

03 maj 2024

Vilken underbar kväll det blev! Vi samlades vid vackra Risvedens naturreservat för en oförglömlig IKAROS trivselaktivitet - Vilt i veckan. Det blev både dopp i sjön, grillning och trevliga samtal med en magiskt vacker solnedgång som bakgrund. Ett skönt avbrott i vardagen med goa kollegor. Sådana stunder är vad som verkligen bidrar till vår gemenskap och att vi har kul ihop - och det är precis vad vi strävar efter att skapa här på IKAROS.


Visa fler