IKAROS Vänner 2022 avgjord

I fredags var det dags för 32:a upplagan av IKAROS VÄNNER, troligen Göteborgs trevligaste golftävling. 
IKAROS Vänner 2022 avgjord
Liksom tidigare år spelade vi på Göteborgs golfklubb och i år hade vi gjort om tävlingen lite och i stället för att vara en individuell tävling var det nu lagtävling i form av scrambleTio lag kom till start och det bjöds på mycket bra spel. 

I år blev det två vinnande lag:

# Boll 5: Mikael Bratt Erdelius, Lena Eineving, Kerstin Carlsson och Ulf Thelin, se bild nedan

# Boll 10: Desiree Roos Samuelsson, Peter Ahlgren och Pernilla Törnquist, se bild nedan.

Desiree Roos Samuelsson vann även närmast hål på 4:an (1,44 meter).

Jan Bodén vann rakast utslag endast 6 centimeter från linjen.


Ett stort Tack till alla deltagare för ert goda humör och bidrag till att göra IKAROS Vänner 2022 till ett lyckat arrangemang. Även ett stort tack till all personal på Göteborgs Golfklubb, Hovås golfkrog samt Robert Olsson, IKAROS som skötte logistik, se bild nedan.


Ett stort tack också till Peter Wretmo, IKAROS som fotograferade under tävlingen. Nedan finns ytterligare kort som är tagna av Peter.

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler