IKAROS Vänner 2022 avgjord

I fredags var det dags för 32:a upplagan av IKAROS VÄNNER, troligen Göteborgs trevligaste golftävling. 
IKAROS Vänner 2022 avgjord
Liksom tidigare år spelade vi på Göteborgs golfklubb och i år hade vi gjort om tävlingen lite och i stället för att vara en individuell tävling var det nu lagtävling i form av scrambleTio lag kom till start och det bjöds på mycket bra spel. 

I år blev det två vinnande lag:

# Boll 5: Mikael Bratt Erdelius, Lena Eineving, Kerstin Carlsson och Ulf Thelin, se bild nedan

# Boll 10: Desiree Roos Samuelsson, Peter Ahlgren och Pernilla Törnquist, se bild nedan.

Desiree Roos Samuelsson vann även närmast hål på 4:an (1,44 meter).

Jan Bodén vann rakast utslag endast 6 centimeter från linjen.


Ett stort Tack till alla deltagare för ert goda humör och bidrag till att göra IKAROS Vänner 2022 till ett lyckat arrangemang. Även ett stort tack till all personal på Göteborgs Golfklubb, Hovås golfkrog samt Robert Olsson, IKAROS som skötte logistik, se bild nedan.


Ett stort tack också till Peter Wretmo, IKAROS som fotograferade under tävlingen. Nedan finns ytterligare kort som är tagna av Peter.

Välkommen Raphael Demoulin!

06 oktober 2023

Vi rundar av veckan på det mest positiva sättet genom att hälsa vår nya kollega Raphael Demoulin varmt välkommen till IKAROS!
 
Raphael är ett mycket välkommet tillskott, som med sin breda kompetens samt långa erfarenhet som produktägare, projektledare och Business Analyst, med inriktning på Data & Analytics och IT-infrastruktur, kommer att stärka vårt team avsevärt. 

Trivselgruppen ordnar spelkväll

29 september 2023

Under torsdagens sammankomst samlades många av oss på IKAROS för en trevlig spelkväll på kontoret. Höjdpunkten var utan tvekan det spännande spelet Dune.

 

Tiden flög förbi, som den alltid gör när man har roligt. Stort grattis till vinnarna, Arash och Alexander!


Visa fler