IKAROSiter på kurs Leda & utveckla framgångsrika team

Inspirerande och kul att få fylla på med ny kunskap och få nya insikter tillsammans med flera IKAROS kollegor på kursen Leda & utveckla framgångsrika team.

Att tillhöra ett team eller en arbetsgrupp, eller att vara dess ledare, kan vara både inspirerande och frustrerande. Ibland tycks vissa individer bromsa gruppens arbete och utveckling, ibland uppstår konflikter som kunde ha undvikits, en annan gång skapas enastående resultat och teammedlemmarna utvecklas, en tredje är stämningen god och alla har trevligt tillsammans men inte mycket blir gjort. 

Varför blir det så?

Detta hade några kollegor på IKAROS satt upp som utvecklingsmål i sina kompetensplaner, att få ökad förståelse och kunskap om.

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler