IKAROS traditionella Vilt i Veckan

Vilken härlig kväll för vår traditionella trivselaktivitet Vilt i veckan.

Vi började med en vandring i den vackra naturen i Risvedens naturreservat. Sedan samlades vi runt elden för att grilla mat ihop med vackra Kåsjön som utsikt.

Tänk att mat alltid smakar bättre utomhus, runt en eld med sjöutsikt och i trevliga kollegors sällskap. De som var modiga även i år trots det kalla vädret, sov över och åt frukost innan det var dags för att åka till sina uppdrag.

IKAROS traditionella Vilt i Veckan

Ylva Wikström certifierad Professional Scrum Master I

27 september 2023

Ylva Wikström är numera certifierad Professional Scrum Master (PSM) I (scrum.org). Stort grattis till certifieringen. Ylva har mer än 5 års erfarenhet av rollen som Scrum Master från Volvo Cars, där hon var med i den agila transformation och införandet av SAFe och Scrum. Ylva är en erfaren Business Analyst och är sedan tidigare certifierad inom krav och test och har genom andra kunduppdrag i olika branscher, fått en stor erfarenhet av stora förändringsprojekt.

EB-LOPPET 2023

16 september 2023

IKAROS är stolta över att för femte året i rad sponsra EB-loppet. Så kul att träffa kollegor och familjemedlemmar och samtidigt bidra till forskningen om hudsjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB)..

För oss på IKAROS känns det viktigt och självklart att engagera oss i EB loppet som är ett välgörenhetslopp med syfte att sprida kunskap om EB och samla in pengar till forskningen.

KONFERENSRESA TILL PISA

11 september 2023

Vilken rolig och inspirerande konferensresa vi fick uppleva! Det blev fokus på kompetensutveckling som varvades med team building och roliga aktiviteter. Våra ledord för konferensen var:
⭐️ Kompetensutveckling
⭐️ Nyfikenhet
⭐️ Engagemang & delaktighet
⭐️ Aktiv


Visa fler