IKAROS informationsmöte

Informationsmöte på kontoret! Vi började med mat innan vi kickade igång informationsdelen som bl.a. bjöd på en väldigt intressant djupdykning om Generativ AI - Unleashing AI's Potential av Niclas Wensberg, Alexander Spalding, Alex Bergqvist och Emil Skårbratt.

Vi fick också en genomgång av IKAROS interna IT säkerhetsarbete som vår grymma LIA praktikant Hannes Sjöström genomfört under handledning av Hans-Peter Lundberg. Stort tack Hannes!

Vi firade även Erik Thordenberg som fyllt år och det vinnande laget som överlägset vann alla team building tävlingar under konferensen i Pisa.

Frukost på kontoret

23 februari 2024

Det är alltid lika roligt när vi på IKAROS träffas på kontoret. I går serverade Robert Olsson en härlig frukost innan vi gav oss ut till våra uppdrag. Vi passade även på att tacka av Sebastian Callerud, vår Head of Sales, som går vidare i karriären. Vi tackar för de här åren och önskar honom lycka till!

IKAROS har genomfört HLR utbildning

18 januari 2024

HLR utbildning räddar liv! Visste du att enligt arbetsmiljölagen så ska alla företag ha tillräckligt utbildad personal som kan ge hjärt- och lungräddning vid en akut situation? Det känns därför extra bra att våra IKAROSiter nu har fått en utbildning av HLR experten och deras brandmän som instruktörer, med verklig erfarenhet i hjärt- och lungräddning.


Visa fler