Vi firar internationella kvinnodagen på IKAROS

Idag är det internationella kvinnodagen och vi på IKAROS vill passa på att hylla alla fantastiska kvinnor hos oss.
 
Visste du att vår styrelseordförande är kvinna och att 3 av 7 styrelsemedlemmar är kvinnor i IKAROS styrelse?  Visste du också att vår marknadschef i ledningsgruppen är en kvinna? Eller att 2 av 3 i valberedningen är kvinnor.

 
Hos oss är det en självklarhet att män och kvinnor har samma möjligheter att kombinera arbets- och familjeliv. Alla, oavsett kön, genus, ålder eller ursprung, har samma möjligheter till inflytande, kompetensutveckling, tillgång till friskvård och hälsokontroller för att arbeta proaktivt med att förbättra alla medarbetares hälsa.
 
Sedan starten 1976 gäller en trygg och säker arbetsplats, ingen oavsett kön eller sexuell läggning ska utsättas för sexuella trakasserier eller annan form av kränkning.
 
Vår ledning jobbar aktivt med en fördomsfri rekrytering för en ökad diversifierad arbetsplats, ett strategiskt mål från styrelsen för att bli en mer jämställd arbetsplats.

Christina Thorén har uppgraderat sin kunskap till SAFe 6.0

19 mars 2023

I veckan släppte Scalede Agile Framework en ny version av deras ramverk till SAFe version 6.0.

 

Christina Thorén har idag genomfört utbildningsmodulerna och därmed uppgraderat sin certifiering till Cerified SAFe 6 Product Owner / Product Manager.

Stort GRATTIS Arash Khadjavi till Azure Fundamentals certifieringen!

17 mars 2023

Arash Khadjavi har kompetensutvecklat sig inom Azure Fundamentals. Idag gratulerar vi honom till väl genomfört prov då han nu är certifierad av Microsoft i Azure Fundamentals!

 

Ett av IKAROS fokusområde är Data & Analytics, varav Microsoft Azure ingår i många av våra IKAROSiters kompetensplaner.

Varmt välkommen Rebecca Gojkovic till IKAROS!

09 mars 2023

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Rebecca Gojkovic har börjat hos oss och förstärker därmed vårt BI utvecklar team.

 

Då vi ville veta lite mer om Rebecca så passade vi på att intervjua henne efter snart tre veckor som anställd på IKAROS.


Visa fler