IKAROS med kunder skänker 10.000 kronor till julklappsvagnen 2017

Nytt för i år i samband med IKAROS traditionella julseminarium med kunder, är att IKAROS tillsammans med kunder och partners bidrog till Göteborgs Stadsmission med sammanlagt 10 000 kr, som lämnades över till Julklappsvagnen.

Julklappsvagnen, är ett samarbete mellan Göteborgs Stadsmission och Spårvägssällskapet Ringlinien, för att samla in julklappar till stadens utsatta barn, unga och familjer. 

IKAROS bidrog med 100 kr per kund som kom på julseminariet "Om Konsten att samarbeta" den 1 december. Nästan 100 externa deltagare gjorde att 10.000 kronor kunde lämnas över i form av en julcheck till Julklappsvagnen och Alexandra Zazzi och Anette Tingets på Göteborgs Stadsmission lördagen den 2 december.  

Under julseminariet, fanns även Karin Spigelman (se bild nedan) från Göteborgs Stadsmission på plats.

IKAROS konsulter sålde lotter där alla intäkter oavkortat gick till Göteborgs Stadsmissionen, totalt blev det 10 000 kronor. IKAROS stod för vinsterna i form av jul korgar fyllda med mat och godsaker.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler