Nytt rekord i bidrag från IKAROS till julklappsvagnen 2018

Det känns fantastiskt att tillsammans med IKAROS kunder vara med och bidra för andra året i rad, till Göteborgs Stadsmissions initiativ med Julklappsvagnen.

IKAROS är även i år Julpartner till Stadsmissionen och bidrar till Julklappsvagnen 2018. I år blev det med hjälp av IKAROS kunder nytt rekord! Hela 28 000 kronor som lämnades över till Glenn Hysén, Alexandra Zazzi och Anette Tingets, från Göteborgs Stadsmission i form av en julcheck.

Nytt för i år var att IKAROS tillsammans med Jennie Elheim, från Göteborgs Stadsmission, fick förmånen att bjuda på kaffe, saft, pepparkakor och skumtomtar till alla fantastiska människor i väntan på att Julklappsvagnen rullade in.

Peter Ahlgren certifierad agil coach

12 oktober 2021

Efter att ha jobbat som agil coach ett tag så var det dags för Peter Ahlgren att skaffa lite fler verktyg i verktygslådan att ha med sig i rollen som agil coach. Nyligen avslutade Peter en fyra dagars kurs "Professional Agile coach" med certifieringen ICP-ACC från ICAgile.

IKAROS förstärker ytterligare inom området Data & Analytics! Välkommen Eli Elyas!

08 oktober 2021

Vi på IKAROS är glada och stolta över att kunna berätta att Eli Elyas har börjat hos oss. Eli har lång erfarenhet som forskare med kompetens inom olika grenar av naturvetenskap och teknik. För att lära känna Eli bättre så passade vi på att intervjua honom under hans första arbetsvecka på IKAROS. Klicka in på rubriken för att läsa hela intervjun.


Visa fler