Nytt rekord i bidrag från IKAROS till julklappsvagnen 2018

Det känns fantastiskt att tillsammans med IKAROS kunder vara med och bidra för andra året i rad, till Göteborgs Stadsmissions initiativ med Julklappsvagnen.

IKAROS är även i år Julpartner till Stadsmissionen och bidrar till Julklappsvagnen 2018. I år blev det med hjälp av IKAROS kunder nytt rekord! Hela 28 000 kronor som lämnades över till Glenn Hysén, Alexandra Zazzi och Anette Tingets, från Göteborgs Stadsmission i form av en julcheck.

Klicka här för GPs video. 

Nytt för i år var att IKAROS tillsammans med Jennie Elheim, från Göteborgs Stadsmission, fick förmånen att bjuda på kaffe, saft, pepparkakor och skumtomtar till alla fantastiska människor i väntan på att Julklappsvagnen rullade in.

IKAROS inflyttningsfest på vårt nya kontor

08 april 2022

I torsdags var det äntligen dags för inflyttningsfest och firandet av våra jubilarer. Vilken kväll det blev! Självklart var våra fantastiska pensionärer med respektive inbjudna, så det blev ett kärt återseende.

 

 

IKAROS deltog på endagskonferensen GAIA

07 april 2022

Liksom förra året deltog IKAROS på GAIA konferensen i Göteborg i form av Astrid Lennesten och Erik Thordenberg. GAIA är en konferens för personer som är intresserade av artificiell intelligens och allt som rör data.

Christina Thorén har utbildat sig i Microsoft Power BI

08 februari 2022

Christina har deltagit i en Microsoft Power BI utbildning, Dashboard in a Day (DIAD). Upplägget på kursen var varvat med teori och många bra övningar, som gav en väldigt bra inblick i möjligheterna som ges med verktyget.


Visa fler