Nytt rekord i bidrag från IKAROS till julklappsvagnen 2018

Det känns fantastiskt att tillsammans med IKAROS kunder vara med och bidra för andra året i rad, till Göteborgs Stadsmissions initiativ med Julklappsvagnen.

IKAROS är även i år Julpartner till Stadsmissionen och bidrar till Julklappsvagnen 2018. I år blev det med hjälp av IKAROS kunder nytt rekord! Hela 28 000 kronor som lämnades över till Glenn Hysén, Alexandra Zazzi och Anette Tingets, från Göteborgs Stadsmission i form av en julcheck.

Nytt för i år var att IKAROS tillsammans med Jennie Elheim, från Göteborgs Stadsmission, fick förmånen att bjuda på kaffe, saft, pepparkakor och skumtomtar till alla fantastiska människor i väntan på att Julklappsvagnen rullade in.

Sommaravslutning 2021

30 juni 2021

Efter ett år med begränsat socialt umgänge med kollegor pga. COVID-19 restriktioner, så var det det äntligen dags att träffas på riktigt, för en sommaravslutning. Samtidigt passade vi på att spana in IKAROS nya kontor på Adolf Edelsvärds gata 11, dit flyttlasset går 1 oktober.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 


Visa fler