För femte året i rad bidrog IKAROS till Julklappsvagnen

Kul med så stor uppslutning när Julklappsvagnen stannade till vid stoppet i Majorna, som IKAROS även i år var företagsvärd för. Vi lämnade även över vårt bidrag till Göteborgs Stadsmission som står bakom detta arrangemang.
Lördagen den 4 december mellan kl 11:00 - 12:00 bemannade IKAROS stoppet vid Majornas sidospår (Älvsborgsgatan). Liksom tidigare år bjöd vi på kaffe, varm saft, pepparkakor, godis musik och julstämning till alla julstämning till alla kom förbi och ville skänka till en bättre jul för fler, genom att skänka julklappar till de som inte har råd att köpa egna.
Samtidigt lämnade vi för femte året över vårt bidrag till Göteborgs Stadsmission som står bakom detta arrangemang och gör ett fantastiskt jobb tillsammans med årets ambassadörer, Linda Bengtzing, Harald Treutiger, Frida Zetterström och Stefan Odelberg., som åkte med i Julklappsvagnen.
Klicka här för GPs video. 

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler