Dags för IKAROS årliga julseminarium med kunder

Wow vad kul att så många av IKAROS kunder ville lyssna på vårt seminarium "Om Konsten att samarbeta" av Lisa Arnborg och Karin Carlberg från YesP. I år blev det publikrekord!

IKAROS årliga julseminarium med kunder inleddes med en jullunch i Västsvenska Handelskammarens lokaler. Därefter visade Johan Trouvé, VD på Västsvenska Handelskammaren, upp de vackra och genomtänkta lokalerna, samt förmedlade budskapet att vi ska vara stolta över Göteborg. 
Lisa Arnborg och Karin Carlberg från YesP, höll sedan ett uppskattat seminarium i form av tekniker, metoder och förhållningssät,t för framgångsrikt samarbete och dess effekter på resultat och arbetsklimat. Ett område som IKAROS brinner för. 
Nytt för i år i samband med IKAROS traditionella julseminarium med kunder, är att IKAROS tillsammans med kunder och partners bidrog till Göteborgs Stadsmission med sammanlagt 10 000 kr, som lämnades över till Julklappsvagnen. Ikaros bidrog med 100 kr per kund som kom på julseminariet "Om Konsten att samarbeta" den 1 december.

IKAROSiterna Niclas Wensberg och Marianne Lanzén hälsade alla kunder välkomna när de registrerade sin ankomst.

 

Sommaravslutning 2021

30 juni 2021

Efter ett år med begränsat socialt umgänge med kollegor pga. COVID-19 restriktioner, så var det det äntligen dags att träffas på riktigt, för en sommaravslutning. Samtidigt passade vi på att spana in IKAROS nya kontor på Adolf Edelsvärds gata 11, dit flyttlasset går 1 oktober.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 


Visa fler