Dags för IKAROS årliga julseminarium med kunder

Wow vad kul att så många av IKAROS kunder ville lyssna på vårt seminarium "Om Konsten att samarbeta" av Lisa Arnborg och Karin Carlberg från YesP. I år blev det publikrekord!

IKAROS årliga julseminarium med kunder inleddes med en jullunch i Västsvenska Handelskammarens lokaler. Därefter visade Johan Trouvé, VD på Västsvenska Handelskammaren, upp de vackra och genomtänkta lokalerna, samt förmedlade budskapet att vi ska vara stolta över Göteborg. 
Lisa Arnborg och Karin Carlberg från YesP, höll sedan ett uppskattat seminarium i form av tekniker, metoder och förhållningssät,t för framgångsrikt samarbete och dess effekter på resultat och arbetsklimat. Ett område som IKAROS brinner för. 
Nytt för i år i samband med IKAROS traditionella julseminarium med kunder, är att IKAROS tillsammans med kunder och partners bidrog till Göteborgs Stadsmission med sammanlagt 10 000 kr, som lämnades över till Julklappsvagnen. Ikaros bidrog med 100 kr per kund som kom på julseminariet "Om Konsten att samarbeta" den 1 december.

IKAROSiterna Niclas Wensberg och Marianne Lanzén hälsade alla kunder välkomna när de registrerade sin ankomst.

 

IKAROS inflyttningsfest på vårt nya kontor

08 april 2022

I torsdags var det äntligen dags för inflyttningsfest och firandet av våra jubilarer. Vilken kväll det blev! Självklart var våra fantastiska pensionärer med respektive inbjudna, så det blev ett kärt återseende.

 

 

IKAROS deltog på endagskonferensen GAIA

07 april 2022

Liksom förra året deltog IKAROS på GAIA konferensen i Göteborg i form av Astrid Lennesten och Erik Thordenberg. GAIA är en konferens för personer som är intresserade av artificiell intelligens och allt som rör data.

Christina Thorén har utbildat sig i Microsoft Power BI

08 februari 2022

Christina har deltagit i en Microsoft Power BI utbildning, Dashboard in a Day (DIAD). Upplägget på kursen var varvat med teori och många bra övningar, som gav en väldigt bra inblick i möjligheterna som ges med verktyget.


Visa fler