Dags för IKAROS årliga julseminarium med kunder

Wow vad kul att så många av IKAROS kunder ville lyssna på vårt seminarium "Om Konsten att samarbeta" av Lisa Arnborg och Karin Carlberg från YesP. I år blev det publikrekord!

IKAROS årliga julseminarium med kunder inleddes med en jullunch i Västsvenska Handelskammarens lokaler. Därefter visade Johan Trouvé, VD på Västsvenska Handelskammaren, upp de vackra och genomtänkta lokalerna, samt förmedlade budskapet att vi ska vara stolta över Göteborg. 
Lisa Arnborg och Karin Carlberg från YesP, höll sedan ett uppskattat seminarium i form av tekniker, metoder och förhållningssät,t för framgångsrikt samarbete och dess effekter på resultat och arbetsklimat. Ett område som IKAROS brinner för. 
Nytt för i år i samband med IKAROS traditionella julseminarium med kunder, är att IKAROS tillsammans med kunder och partners bidrog till Göteborgs Stadsmission med sammanlagt 10 000 kr, som lämnades över till Julklappsvagnen. Ikaros bidrog med 100 kr per kund som kom på julseminariet "Om Konsten att samarbeta" den 1 december.

IKAROSiterna Niclas Wensberg och Marianne Lanzén hälsade alla kunder välkomna när de registrerade sin ankomst.

 

Välkommen Erik Thordenberg till IKAROS

26 mars 2021

Vi blir fler på IKAROS och har glädjen att välkomna en ny medarbetare, Erik Thordenberg. Då vi ville veta lite mer om Erik, höra hur han trivs på IKAROS och vad han gör på sitt första uppdrag, som Microsoft Power BI utvecklare, så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler