Dags för IKAROS årliga julseminarium med kunder

Wow vad kul att så många av IKAROS kunder ville lyssna på vårt seminarium "Om Konsten att samarbeta" av Lisa Arnborg och Karin Carlberg från YesP. I år blev det publikrekord!

IKAROS årliga julseminarium med kunder inleddes med en jullunch i Västsvenska Handelskammarens lokaler. Därefter visade Johan Trouvé, VD på Västsvenska Handelskammaren, upp de vackra och genomtänkta lokalerna, samt förmedlade budskapet att vi ska vara stolta över Göteborg. 
Lisa Arnborg och Karin Carlberg från YesP, höll sedan ett uppskattat seminarium i form av tekniker, metoder och förhållningssät,t för framgångsrikt samarbete och dess effekter på resultat och arbetsklimat. Ett område som IKAROS brinner för. 
Nytt för i år i samband med IKAROS traditionella julseminarium med kunder, är att IKAROS tillsammans med kunder och partners bidrog till Göteborgs Stadsmission med sammanlagt 10 000 kr, som lämnades över till Julklappsvagnen. Ikaros bidrog med 100 kr per kund som kom på julseminariet "Om Konsten att samarbeta" den 1 december.

IKAROSiterna Niclas Wensberg och Marianne Lanzén hälsade alla kunder välkomna när de registrerade sin ankomst.

 

Peter Ahlgren certifierad agil coach

12 oktober 2021

Efter att ha jobbat som agil coach ett tag så var det dags för Peter Ahlgren att skaffa lite fler verktyg i verktygslådan att ha med sig i rollen som agil coach. Nyligen avslutade Peter en fyra dagars kurs "Professional Agile coach" med certifieringen ICP-ACC från ICAgile.

IKAROS förstärker ytterligare inom området Data & Analytics! Välkommen Eli Elyas!

08 oktober 2021

Vi på IKAROS är glada och stolta över att kunna berätta att Eli Elyas har börjat hos oss. Eli har lång erfarenhet som forskare med kompetens inom olika grenar av naturvetenskap och teknik. För att lära känna Eli bättre så passade vi på att intervjua honom under hans första arbetsvecka på IKAROS. Klicka in på rubriken för att läsa hela intervjun.


Visa fler