Dags för IKAROS årliga julseminarium med kunder

Wow vad kul att så många av IKAROS kunder ville lyssna på vårt seminarium ”Coacha effektivare och ge bättre feedback” av Lisa Arnborg från YesP. Även  år blev det publikrekord! 

Dags för IKAROS årliga julseminarium med kunder

IKAROS årliga julseminarium med kunder inleddes med en jullunch på Clarion Hotel Post. Därefter föreläste Lisa Arnborg från YesP om hur vi kan coacha effektivare och ge bättre feedback till varandra. Lisa lyckades på ett entusiasmerande sätt, beskriva alla viktiga komponenter för en lyckad coaching och en superbra modell för hur man ger feedback effektivt och konstruktivt.

Vad roligt att IKAROS fantastiska kunder prioriterar dessa viktiga områden, inte minst nu med så mycket nya verktyg, metoder, processer och organisationsmodeller att hantera.

 

Stort tack till Clarion Hotel Post. När vi kom med frågor och önskemål till vår projektledare, Anette Casserdahl eller ”Executive Chef” Andreas Olsson på Clarion Hotel Post fick vi till svar, ”Inga konstigheter, det löser vi”. Vilken underbar inställning och vilket team hotellchefen Christina Bromander byggt upp. Verkar som kundfokus och entusiasm smittar även till inhyrd personal, t ex ljudteknikern Henrik Fredriksson ställde entusiastiskt upp på våra detaljerade önskemål. Stort nöje att planera detta tillsammans.

Stort tack även till Jennie Elheim, från Göteborgs Stadsmission, som trots pressat tidsschema var med och hjälpte till att sälja lotter, där intäkterna skänks till Julklappsvagnen och för att berätta om Stadsmissionens verksamhet för att sen komma tillbaka för prisutdelning. 

 IKAROS tillsammans med kunder och partners bidrog till Göteborgs Stadsmission med sammanlagt 28.000 kr, som kommer lämnas över till Julklappsvagnen dagen därpå. Ikaros bidrog med 100 kr per kund som kom på julseminariet samt till lotterivinsterna, där tre lyckliga vinnare totalt fick ta emot de fina priserna i form av delikatess korgar.

 

 

 

 

Peter Ahlgren certifierad agil coach

12 oktober 2021

Efter att ha jobbat som agil coach ett tag så var det dags för Peter Ahlgren att skaffa lite fler verktyg i verktygslådan att ha med sig i rollen som agil coach. Nyligen avslutade Peter en fyra dagars kurs "Professional Agile coach" med certifieringen ICP-ACC från ICAgile.

IKAROS förstärker ytterligare inom området Data & Analytics! Välkommen Eli Elyas!

08 oktober 2021

Vi på IKAROS är glada och stolta över att kunna berätta att Eli Elyas har börjat hos oss. Eli har lång erfarenhet som forskare med kompetens inom olika grenar av naturvetenskap och teknik. För att lära känna Eli bättre så passade vi på att intervjua honom under hans första arbetsvecka på IKAROS. Klicka in på rubriken för att läsa hela intervjun.


Visa fler