Dags för IKAROS årliga julseminarium med kunder

Wow vad kul att så många av IKAROS kunder ville lyssna på vårt seminarium ”Coacha effektivare och ge bättre feedback” av Lisa Arnborg från YesP. Även  år blev det publikrekord! 

Dags för IKAROS årliga julseminarium med kunder

IKAROS årliga julseminarium med kunder inleddes med en jullunch på Clarion Hotel Post. Därefter föreläste Lisa Arnborg från YesP om hur vi kan coacha effektivare och ge bättre feedback till varandra. Lisa lyckades på ett entusiasmerande sätt, beskriva alla viktiga komponenter för en lyckad coaching och en superbra modell för hur man ger feedback effektivt och konstruktivt.

Vad roligt att IKAROS fantastiska kunder prioriterar dessa viktiga områden, inte minst nu med så mycket nya verktyg, metoder, processer och organisationsmodeller att hantera.

 

Stort tack till Clarion Hotel Post. När vi kom med frågor och önskemål till vår projektledare, Anette Casserdahl eller ”Executive Chef” Andreas Olsson på Clarion Hotel Post fick vi till svar, ”Inga konstigheter, det löser vi”. Vilken underbar inställning och vilket team hotellchefen Christina Bromander byggt upp. Verkar som kundfokus och entusiasm smittar även till inhyrd personal, t ex ljudteknikern Henrik Fredriksson ställde entusiastiskt upp på våra detaljerade önskemål. Stort nöje att planera detta tillsammans.

Stort tack även till Jennie Elheim, från Göteborgs Stadsmission, som trots pressat tidsschema var med och hjälpte till att sälja lotter, där intäkterna skänks till Julklappsvagnen och för att berätta om Stadsmissionens verksamhet för att sen komma tillbaka för prisutdelning. 

 IKAROS tillsammans med kunder och partners bidrog till Göteborgs Stadsmission med sammanlagt 28.000 kr, som kommer lämnas över till Julklappsvagnen dagen därpå. Ikaros bidrog med 100 kr per kund som kom på julseminariet samt till lotterivinsterna, där tre lyckliga vinnare totalt fick ta emot de fina priserna i form av delikatess korgar.

 

 

 

 

IKAROS inflyttningsfest på vårt nya kontor

08 april 2022

I torsdags var det äntligen dags för inflyttningsfest och firandet av våra jubilarer. Vilken kväll det blev! Självklart var våra fantastiska pensionärer med respektive inbjudna, så det blev ett kärt återseende.

 

 

IKAROS deltog på endagskonferensen GAIA

07 april 2022

Liksom förra året deltog IKAROS på GAIA konferensen i Göteborg i form av Astrid Lennesten och Erik Thordenberg. GAIA är en konferens för personer som är intresserade av artificiell intelligens och allt som rör data.

Christina Thorén har utbildat sig i Microsoft Power BI

08 februari 2022

Christina har deltagit i en Microsoft Power BI utbildning, Dashboard in a Day (DIAD). Upplägget på kursen var varvat med teori och många bra övningar, som gav en väldigt bra inblick i möjligheterna som ges med verktyget.


Visa fler