Dags för IKAROS årliga julseminarium med kunder

Wow vad kul att så många av IKAROS kunder ville lyssna på vårt seminarium ”Coacha effektivare och ge bättre feedback” av Lisa Arnborg från YesP. Även  år blev det publikrekord! 

Dags för IKAROS årliga julseminarium med kunder

IKAROS årliga julseminarium med kunder inleddes med en jullunch på Clarion Hotel Post. Därefter föreläste Lisa Arnborg från YesP om hur vi kan coacha effektivare och ge bättre feedback till varandra. Lisa lyckades på ett entusiasmerande sätt, beskriva alla viktiga komponenter för en lyckad coaching och en superbra modell för hur man ger feedback effektivt och konstruktivt.

Vad roligt att IKAROS fantastiska kunder prioriterar dessa viktiga områden, inte minst nu med så mycket nya verktyg, metoder, processer och organisationsmodeller att hantera.

 

Stort tack till Clarion Hotel Post. När vi kom med frågor och önskemål till vår projektledare, Anette Casserdahl eller ”Executive Chef” Andreas Olsson på Clarion Hotel Post fick vi till svar, ”Inga konstigheter, det löser vi”. Vilken underbar inställning och vilket team hotellchefen Christina Bromander byggt upp. Verkar som kundfokus och entusiasm smittar även till inhyrd personal, t ex ljudteknikern Henrik Fredriksson ställde entusiastiskt upp på våra detaljerade önskemål. Stort nöje att planera detta tillsammans.

Stort tack även till Jennie Elheim, från Göteborgs Stadsmission, som trots pressat tidsschema var med och hjälpte till att sälja lotter, där intäkterna skänks till Julklappsvagnen och för att berätta om Stadsmissionens verksamhet för att sen komma tillbaka för prisutdelning. 

 IKAROS tillsammans med kunder och partners bidrog till Göteborgs Stadsmission med sammanlagt 28.000 kr, som kommer lämnas över till Julklappsvagnen dagen därpå. Ikaros bidrog med 100 kr per kund som kom på julseminariet samt till lotterivinsterna, där tre lyckliga vinnare totalt fick ta emot de fina priserna i form av delikatess korgar.

 

 

 

 

Sommaravslutning 2021

30 juni 2021

Efter ett år med begränsat socialt umgänge med kollegor pga. COVID-19 restriktioner, så var det det äntligen dags att träffas på riktigt, för en sommaravslutning. Samtidigt passade vi på att spana in IKAROS nya kontor på Adolf Edelsvärds gata 11, dit flyttlasset går 1 oktober.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 


Visa fler