Julseminarium för kunder

Wow! Vad kul att så många var intresserade av vårt julseminarium ”Coacha effektivare och ge bättre feedback” till förmån för Göteborgs Stadsmission.

Vad roligt att våra fantastiska kunder prioriterar dessa viktiga områden, inte minst nu med så mycket nya verktyg, metoder, processer och organisationsmodeller att hantera.

Julseminarium för kunder

Vad roligt att våra fantastiska kunder prioriterar dessa viktiga områden, inte minst nu med så mycket nya verktyg, metoder, processer och organisationsmodeller att hantera.

Lisa Arnborg från YesP lyckades på ett entusiasmerande sätt, beskriva alla viktiga komponenter för en lyckad coaching och en superbra modell för hur man ger feedback effektivt och konstruktivt.

Stort tack till Clarion Hotel Post. När vi kom med frågor och önskemål till vår projektledare, Anette Casserdahl eller ”Executive Chef” Andreas Olsson på Clarion Hotel Post fick vi till svar, ”Inga konstigheter, det löser vi”. Vilken underbar inställning och vilket team hotellchefen Christina Bromander byggt upp. Verkar som kundfokus och entusiasm smittar även till inhyrd personal, t ex ljudteknikern Henrik Fredriksson ställde entusiastiskt upp på våra detaljerade önskemål. Stort nöje att planera detta tillsammans.

Stort tack även till Jennie Elheim, från Göteborgs Stadsmission, som trots pressat tidsschema var med och hjälpte till att sälja lotter, berätta om Stadsmissionens verksamhet för att sen komma tillbaka för prisutdelning. Vi är så stolta över Ert engagemang för Göteborg och stadens alla utsatta.

Fantastiskt duktiga fotografen Lisa Jabar, från AnnalisaFoto dokumenterade hela julseminariet.

Ikaros är även i år Julpartner till Stadsmissionen och bidrar till Julklappsvagnen 2018. I år blev det med hjälp av Ikaros kunder nytt rekord – 28 000 kronor som lämnades över till Glenn Hysén, Alexandra Zazzi och Anette Tingets, från Göteborgs Stadsmission.

Nytt för i år var att Ikaros tillsammans med Jennie Elheim, från Göteborgs Stadsmission, fick förmånen att bjuda på kaffe, saft, pepparkakor och skumtomtar till alla fantastiska människor i väntan på att Julklappsvagnen rullade in.

Varför Ikaros sponsrade EB-loppet

07 september 2019

Lördagen den 7 september kl 11.00 i Partille, sprang Ikaros med familjer EB-loppet, som är ett ideellt lopp för att bidra till forskningen till sjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB), som många gånger beskrivs som “den värsta sjukdom du aldrig har hört talas om”.

Det blev en riktig trevlig förmiddag för våra Ikarositer med familjemedlemmar och alla andra som deltog.

 

Hur är det att jobba enligt SAFe och med ett agilt arbetssätt?

23 maj 2019

Hej Hans-Peter Lundberg och Fredrik Lindh! Ni har båda jobbat hos samma kund där ni jobbar enligt Scaled Agile Framework® (SAFe). Det skulle vara intressant och lärorikt att höra mer om vilka era erfarenheter och nya kunskaper som ni har fått genom att jobba enligt SAFe och med ett agilt arbetssätt?

31:e upplagan av Ikaros Vänner är avgjord

20 maj 2019

I år tog tjejerna över, Lena Eineving (Enfo) vann på 5 slag under par, Wow!

På andra plats kom Ann-Marie Andersson (HiQ) på 1 slag under par. Bäste man blev Henrik Werngren (Volvo Cars) på ett över par vilket även räckte till en tredje plats.


Visa fler