Karl-Johan Lundberg certifierad Professional Scrum Master (PSM I)

Karl-Johan har skrivit certifieringsprovet via Scrum.Org och är numera Professional Scrum Master (PSM I). Ett stort grattis Karl-Johan!

Karl-Johan Lundberg har uppdrag i rollen som IT-projektledare hos en av Göteborgs stora och globala kullagertillverkare. Karl-Johan har kompetensutvecklat sig inom den agila metoden Scrum genom att nyligen delta på kursen "Professional Scrum Master" hos ProAgile. Kursen vänder sig till projektledare, linjechefer, team leads, scrum masters eller agil coacher och ger kunskaper om SCRUM, det agila arbetssättet och hur man kan hjälpa till att införa eller förbättra användandet av Scrum i en organisation eller i ett team. 

 

Efter genomförd utbildning skrev Karl-Johan certifieringsprovet och är numera Professional Scrum Master (PSM I). Certifikatet är utfärdat av Scrum.Org.
Bra jobbat Karl-Johan!

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler