Lennart Callenberg certifierad SAFe 5 Agilist

Lennart har skrivit certifieringsprovet via Scaled Agile Framework® (SAFe) och är numera certifed SAFe 5 Agilist. Ett stort grattis Lennart!

Lennart har kompetensutvecklat sig ytterligare inom agila metoder, genom att nyligen delta på kursen Leading SAFe 5 hos Informator. Idag skrev han certifieringprovet som gör honom till certifed SAFe 5 Agilist. Ett stort grattis Lennart!

 

Kursen leading SAFe 5 Agilist och certifieringen SAFe 5 Agilist gör Lennart väl förberedd att jobba enligt det agila ramverket Scaled Agile Framework® (SAFe) och kan nu bättre bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där han sitter i ett konsultuppdrag som business analyst.
Kursen riktar sig till de som jobbar i en organisation som använder eller funderar på att börja använda delar av det agila ramverket Scaled Agile Framework® (SAFe®)
Sedan tidigare har Lennart gått kursen Professional Scrum Master hos ProAgile och han är certifierad  Professional Scrum Master I.

Välkommen Raphael Demoulin!

06 oktober 2023

Vi rundar av veckan på det mest positiva sättet genom att hälsa vår nya kollega Raphael Demoulin varmt välkommen till IKAROS!
 
Raphael är ett mycket välkommet tillskott, som med sin breda kompetens samt långa erfarenhet som produktägare, projektledare och Business Analyst, med inriktning på Data & Analytics och IT-infrastruktur, kommer att stärka vårt team avsevärt. 

Trivselgruppen ordnar spelkväll

29 september 2023

Under torsdagens sammankomst samlades många av oss på IKAROS för en trevlig spelkväll på kontoret. Höjdpunkten var utan tvekan det spännande spelet Dune.

 

Tiden flög förbi, som den alltid gör när man har roligt. Stort grattis till vinnarna, Arash och Alexander!


Visa fler