Lennart Callenberg certifierad SAFe 5 Agilist

Lennart har skrivit certifieringsprovet via Scaled Agile Framework® (SAFe) och är numera certifed SAFe 5 Agilist. Ett stort grattis Lennart!

Lennart har kompetensutvecklat sig ytterligare inom agila metoder, genom att nyligen delta på kursen Leading SAFe 5 hos Informator. Idag skrev han certifieringprovet som gör honom till certifed SAFe 5 Agilist. Ett stort grattis Lennart!

 

Kursen leading SAFe 5 Agilist och certifieringen SAFe 5 Agilist gör Lennart väl förberedd att jobba enligt det agila ramverket Scaled Agile Framework® (SAFe) och kan nu bättre bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där han sitter i ett konsultuppdrag som business analyst.
Kursen riktar sig till de som jobbar i en organisation som använder eller funderar på att börja använda delar av det agila ramverket Scaled Agile Framework® (SAFe®)
Sedan tidigare har Lennart gått kursen Professional Scrum Master hos ProAgile och han är certifierad  Professional Scrum Master I.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler