Lennart Callenberg certifierad SAFe 5 Agilist

Lennart har skrivit certifieringsprovet via Scaled Agile Framework® (SAFe) och är numera certifed SAFe 5 Agilist. Ett stort grattis Lennart!

Lennart har kompetensutvecklat sig ytterligare inom agila metoder, genom att nyligen delta på kursen Leading SAFe 5 hos Informator. Idag skrev han certifieringprovet som gör honom till certifed SAFe 5 Agilist. Ett stort grattis Lennart!

 

Kursen leading SAFe 5 Agilist och certifieringen SAFe 5 Agilist gör Lennart väl förberedd att jobba enligt det agila ramverket Scaled Agile Framework® (SAFe) och kan nu bättre bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där han sitter i ett konsultuppdrag som business analyst.
Kursen riktar sig till de som jobbar i en organisation som använder eller funderar på att börja använda delar av det agila ramverket Scaled Agile Framework® (SAFe®)
Sedan tidigare har Lennart gått kursen Professional Scrum Master hos ProAgile och han är certifierad  Professional Scrum Master I.

Christina Thorén har uppgraderat sin kunskap till SAFe 6.0

19 mars 2023

I veckan släppte Scalede Agile Framework en ny version av deras ramverk till SAFe version 6.0.

 

Christina Thorén har idag genomfört utbildningsmodulerna och därmed uppgraderat sin certifiering till Cerified SAFe 6 Product Owner / Product Manager.

Stort GRATTIS Arash Khadjavi till Azure Fundamentals certifieringen!

17 mars 2023

Arash Khadjavi har kompetensutvecklat sig inom Azure Fundamentals. Idag gratulerar vi honom till väl genomfört prov då han nu är certifierad av Microsoft i Azure Fundamentals!

 

Ett av IKAROS fokusområde är Data & Analytics, varav Microsoft Azure ingår i många av våra IKAROSiters kompetensplaner.

Varmt välkommen Rebecca Gojkovic till IKAROS!

09 mars 2023

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Rebecca Gojkovic har börjat hos oss och förstärker därmed vårt BI utvecklar team.

 

Då vi ville veta lite mer om Rebecca så passade vi på att intervjua henne efter snart tre veckor som anställd på IKAROS.


Visa fler