Lennart Callenberg certifierad Professional Scrum Master (PSM I)

Lennart har skrivit certifieringsprovet via Scrum.Org och är numera Professional Scrum Master (PSM I). Ett stort grattis Lennart!

 Lennart Callenberg har uppdrag i rollen som business analyst hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där man har valt att jobba enligt det agila ramverket Scaled Agile Framework (SAFe) och  SCRUM. Lennart har kompetensutvecklat sig inom den agila metoden Scrum genom att nyligen delta på kursen "Professional Scrum Master" hos ProAgile. Kursen vänder sig till projektledare, linjechef, team lead, Scrum Master eller agil coach och ger kunskaper om SCRUM, det agila arbetssättet och hur man kan hjälpa till att införa eller förbättra användandet av Scrum i en organisation eller i ett team. 

 

Efter genomförd utbildning skrev Lennart certifieringsprovet och är numera Professional Scrum Master (PSM I). Certifikatet är utfärdat av Scrum.Org.
Bra jobbat Lennart!

Välkommen Erik Thordenberg till IKAROS

26 mars 2021

Vi blir fler på IKAROS och har glädjen att välkomna en ny medarbetare, Erik Thordenberg. Då vi ville veta lite mer om Erik, höra hur han trivs på IKAROS och vad han gör på sitt första uppdrag, som Microsoft Power BI utvecklare, så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler