Linnéa Ottermark är nu certifierad Professional Scrum Product Owner I (PSPO I)

Linnéa  har skrivit certifieringsprovet via Scrum.Org och är numera certifierad Professional Scrum Product Owner (PSPO) I. Stort grattis Linnéa!

 

Linnéa har sedan tidigare deltagit i tvådagarskursen "Professional Scrum Product Owner" hos ProAgile, för att med nya kunskaper inom den agila metoden Scrum, kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotiveföretag, där Linnea har rollen som Product Owner. 
Kursen ger kunskaper för att förstå och agera i rollen som produktägare (Product Owner) liksom verktygen för att möta verksamhetens behov och arbeta värdedrivet för att maximera affärvärdet från produkten.

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

10 september 2021

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler