Linnéa Ottermark är nu certifierad Professional Scrum Product Owner I (PSPO I)

Linnéa  har skrivit certifieringsprovet via Scrum.Org och är numera certifierad Professional Scrum Product Owner (PSPO) I. Stort grattis Linnéa!

 

Linnéa har sedan tidigare deltagit i tvådagarskursen "Professional Scrum Product Owner" hos ProAgile, för att med nya kunskaper inom den agila metoden Scrum, kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotiveföretag, där Linnea har rollen som Product Owner. 
Kursen ger kunskaper för att förstå och agera i rollen som produktägare (Product Owner) liksom verktygen för att möta verksamhetens behov och arbeta värdedrivet för att maximera affärvärdet från produkten.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler