Linnéa Ottermark är nu certifierad Professional Scrum Product Owner I (PSPO I)

Linnéa  har skrivit certifieringsprovet via Scrum.Org och är numera certifierad Professional Scrum Product Owner (PSPO) I. Stort grattis Linnéa!

 

Linnéa har sedan tidigare deltagit i tvådagarskursen "Professional Scrum Product Owner" hos ProAgile, för att med nya kunskaper inom den agila metoden Scrum, kunna bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotiveföretag, där Linnea har rollen som Product Owner. 
Kursen ger kunskaper för att förstå och agera i rollen som produktägare (Product Owner) liksom verktygen för att möta verksamhetens behov och arbeta värdedrivet för att maximera affärvärdet från produkten.

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler