Linnéa Ottermark har kompetensutvecklat inom Leading SAFe

Linnéa Ottermark har kompetensutvecklat sig ytterligare inom agila metoder, genom att nyligen delta på kursen Leading SAFe 4.6 hos ProAgile

Kursen gör Linnéa väl förberedd att jobba enligt det agila ramverket Scaled Agile Framework® (SAFe) och kan nu bättre bidra i den agila transformation hos en av Göteborgs stora och globala automotive företag, där hon sitter i ett konsultuppdrag som agile initative leader.
Kursen riktar sig till de som jobbar i en organisation som använder eller funderar på att börja använda delar av det agila ramverket Scaled Agile Framework® (SAFe)
Sedan tidigare har Linnéa genomfört kurser hos ProAgile inom Scrum och Product Owner samt att hon är certifierad Professional Scrum Product Owner I och Professional Scrum Master I.

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

10 september 2021

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler