IKAROS årliga bidrag till Göteborgs Stadsmission

Idag var det tänkt att IKAROS skulle ha det årliga Ikaros Julseminarium inkl. insamling till Göteborgs Stadsmission som vi alltid lämnar över dagen efter till Julklappsvagnen.

Allt blev inställt med anledning av COVID-19 och de rekommendationer som gäller, förutom insamlingen till Göteborgs Stadsmission, i år viktigare än någonsin.
Underbart att så många av våra kunder privat skänkt pengar så att vi tillsammans fått ihop 24 500 kr. Tidigare år har vi sålt lotter och lottat ut julkorgar till några vinnare under julseminariet. I år har vi valt att lotta ut ett lite pris i form av en Parmesanost och en flaska Prosecco till en bidragsgivare. Lottdragningen är precis genomförd, se filmklippet.
Stort TACK till alla som bidragit. Och GRATTIS till vinnaren.
Om du missade att bidra kan du kontakta vår kontaktperson Camilla Hall på Göteborgs Stadsmission eller besöka deras hemsida https://www.stadsmissionen.org/

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

10 september 2021

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler