IKAROS årliga bidrag till Göteborgs Stadsmission

Idag var det tänkt att IKAROS skulle ha det årliga Ikaros Julseminarium inkl. insamling till Göteborgs Stadsmission som vi alltid lämnar över dagen efter till Julklappsvagnen.

Allt blev inställt med anledning av COVID-19 och de rekommendationer som gäller, förutom insamlingen till Göteborgs Stadsmission, i år viktigare än någonsin.
Underbart att så många av våra kunder privat skänkt pengar så att vi tillsammans fått ihop 24 500 kr. Tidigare år har vi sålt lotter och lottat ut julkorgar till några vinnare under julseminariet. I år har vi valt att lotta ut ett lite pris i form av en Parmesanost och en flaska Prosecco till en bidragsgivare. Lottdragningen är precis genomförd, se filmklippet.
Stort TACK till alla som bidragit. Och GRATTIS till vinnaren.
Om du missade att bidra kan du kontakta vår kontaktperson Camilla Hall på Göteborgs Stadsmission eller besöka deras hemsida https://www.stadsmissionen.org/

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler