Lunchdragning om Internet Of Things (IoT) och Singel-Board Computers

Alexander Spalding ordnade en lunchdragning på IKAROS kontor om Internet Of Things (IoT) och Singel-Board Computers t.ex. Raspberry Pi och Arduino.

Under lunchdragningen kollade IKAROSiterna på de senaste trenderna, dvs. att produkterna börjar bli mer kraftfulla för att kunna användas som lokal AI, samt hur flera av leverantörerna börjar komma med molnlösningar.

De pratade även om NodeMCU/esp8266 som är en variant på Arduino med wifi och blåtand (bluetooth) samt hur enkelt det är att simulera med web verktyg, Även hur man laddar upp/programmerar enheten via USB/COM med Arduino IDE, Visual Studio Code samt via webben.

De gick även igenom lite olika OS som finns och vad man kan göra för projekt med enheten t.ex. Wifi styrd bil, penetrations testning eller en led list som visualiserar exceptions i produktion

Stort tack Alexander för ett väldigt givande lunchföredrag!

Christina Thorén har uppgraderat sin kunskap till SAFe 6.0

19 mars 2023

I veckan släppte Scalede Agile Framework en ny version av deras ramverk till SAFe version 6.0.

 

Christina Thorén har idag genomfört utbildningsmodulerna och därmed uppgraderat sin certifiering till Cerified SAFe 6 Product Owner / Product Manager.

Stort GRATTIS Arash Khadjavi till Azure Fundamentals certifieringen!

17 mars 2023

Arash Khadjavi har kompetensutvecklat sig inom Azure Fundamentals. Idag gratulerar vi honom till väl genomfört prov då han nu är certifierad av Microsoft i Azure Fundamentals!

 

Ett av IKAROS fokusområde är Data & Analytics, varav Microsoft Azure ingår i många av våra IKAROSiters kompetensplaner.

Varmt välkommen Rebecca Gojkovic till IKAROS!

09 mars 2023

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att Rebecca Gojkovic har börjat hos oss och förstärker därmed vårt BI utvecklar team.

 

Då vi ville veta lite mer om Rebecca så passade vi på att intervjua henne efter snart tre veckor som anställd på IKAROS.


Visa fler