Malin Neveryd certifierad Professional Scrum Master (PSM I)

Idag skrev Malin certifieringsprovet efter genomförd utbildning "Professional Scrum Master" hos ProAgile och är numera Professional Scrum Master (PSM I).

Ett stort grattis Malin!

För att för att kunna bredda sin kompetens har Malin kompetensutvecklat sig genom att nyligen delta på kursen "Professional Scrum Master" hos ProAgile för kursledaren Henrik Berglund.
Efter genomförd utbildning skrev Malin ett certifieringsprov där hon fick toppresultat och är numera Professional Scrum Master (PSM I). Certifikatet är utfärdat av Scrum.Org
Bra jobbat Malin!

Välkommen Erik Thordenberg till IKAROS

26 mars 2021

Vi blir fler på IKAROS och har glädjen att välkomna en ny medarbetare, Erik Thordenberg. Då vi ville veta lite mer om Erik, höra hur han trivs på IKAROS och vad han gör på sitt första uppdrag, som Microsoft Power BI utvecklare, så ställde vi några frågor till honom.

IKAROS träffas för digital gruppaktivitet "Beat the Hacker"

25 mars 2021

Idag träffades alla på IKAROS digitalt för att delta i utmaningen “Beat the Hacker”. Vi utmanades att i olika grupper, lösa kreativa och kluriga uppdrag tillsammans i kampen mot en fiktiv hacker. Eftersom alla deltagarna hade egna ledtrådar var samarbete nyckeln till framgång. 

 


Visa fler