Malin Neveryd certifierad Professional Scrum Master (PSM I)

Idag skrev Malin certifieringsprovet efter genomförd utbildning "Professional Scrum Master" hos ProAgile och är numera Professional Scrum Master (PSM I).

Ett stort grattis Malin!

För att för att kunna bredda sin kompetens har Malin kompetensutvecklat sig genom att nyligen delta på kursen "Professional Scrum Master" hos ProAgile för kursledaren Henrik Berglund.
Efter genomförd utbildning skrev Malin ett certifieringsprov där hon fick toppresultat och är numera Professional Scrum Master (PSM I). Certifikatet är utfärdat av Scrum.Org
Bra jobbat Malin!

IKAROS inflyttningsfest på vårt nya kontor

08 april 2022

I torsdags var det äntligen dags för inflyttningsfest och firandet av våra jubilarer. Vilken kväll det blev! Självklart var våra fantastiska pensionärer med respektive inbjudna, så det blev ett kärt återseende.

 

 

IKAROS deltog på endagskonferensen GAIA

07 april 2022

Liksom förra året deltog IKAROS på GAIA konferensen i Göteborg i form av Astrid Lennesten och Erik Thordenberg. GAIA är en konferens för personer som är intresserade av artificiell intelligens och allt som rör data.

Christina Thorén har utbildat sig i Microsoft Power BI

08 februari 2022

Christina har deltagit i en Microsoft Power BI utbildning, Dashboard in a Day (DIAD). Upplägget på kursen var varvat med teori och många bra övningar, som gav en väldigt bra inblick i möjligheterna som ges med verktyget.


Visa fler