Malin Neveryd certifierad Professional Scrum Master (PSM I)

Idag skrev Malin certifieringsprovet efter genomförd utbildning "Professional Scrum Master" hos ProAgile och är numera Professional Scrum Master (PSM I).

Ett stort grattis Malin!

För att för att kunna bredda sin kompetens har Malin kompetensutvecklat sig genom att nyligen delta på kursen "Professional Scrum Master" hos ProAgile för kursledaren Henrik Berglund.
Efter genomförd utbildning skrev Malin ett certifieringsprov där hon fick toppresultat och är numera Professional Scrum Master (PSM I). Certifikatet är utfärdat av Scrum.Org
Bra jobbat Malin!

Sommaravslutning 2021

30 juni 2021

Efter ett år med begränsat socialt umgänge med kollegor pga. COVID-19 restriktioner, så var det det äntligen dags att träffas på riktigt, för en sommaravslutning. Samtidigt passade vi på att spana in IKAROS nya kontor på Adolf Edelsvärds gata 11, dit flyttlasset går 1 oktober.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 


Visa fler