Marianne Lanzén certifierad Professional Scrum Product Owner I (PSPO I)

Marianné har skrivit certifieringsprovet via Scrum.Org och är numera certifierad Professional Scrum Product Owner (PSPO) I. Stort grattis Marianné!

 

Marianne har sedan tidigare deltagit i två dagar kursen "Professional Scrum Product Owner" hos ProAgile, för att med nya kunskaper inom den agila metoden Scrum, kunna bidra i den agila transformation hos nuvarande uppdragsgivare, som erbjuder lösningar och stöd för Volvo personbilar återförsäljarens vardag inom bilförsäljning och service, där Marianne har rollen som Product Owner. 

Kursen ger kunskaperna för att förstå och agera i rollen som produktägare (Product Owner), kunna använda konkreta verktyg för att förstå och möta användares/kunders behov, anpassa ditt sätt att agera som produktägare, för att maximera värdet från ett team, mäta värde och använda konkreta verktyg för att arbeta värdedrivet med produkter.

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler