Marianne Lanzén certifierad Professional Scrum Product Owner I (PSPO I)

Marianné har skrivit certifieringsprovet via Scrum.Org och är numera certifierad Professional Scrum Product Owner (PSPO) I. Stort grattis Marianné!

 

Marianne har sedan tidigare deltagit i två dagar kursen "Professional Scrum Product Owner" hos ProAgile, för att med nya kunskaper inom den agila metoden Scrum, kunna bidra i den agila transformation hos nuvarande uppdragsgivare, som erbjuder lösningar och stöd för Volvo personbilar återförsäljarens vardag inom bilförsäljning och service, där Marianne har rollen som Product Owner. 

Kursen ger kunskaperna för att förstå och agera i rollen som produktägare (Product Owner), kunna använda konkreta verktyg för att förstå och möta användares/kunders behov, anpassa ditt sätt att agera som produktägare, för att maximera värdet från ett team, mäta värde och använda konkreta verktyg för att arbeta värdedrivet med produkter.

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

10 september 2021

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler