Raphael och Ylva har kompetensutvecklat sig!

I veckan har Raphael Demoulin och Ylva Wikström gått en 2 dagars kurs i kravhantering i Stockholm hos Astrakan.Det som både Raphael och Ylva tog med sig, var att kursen gav en en bra genomgång av verktyg och metoder för att kunna arbeta med krav i olika miljöer. 

Raphael och Ylva har kompetensutvecklat sig!

Den inledande digitala utbildningen var också värdefull, då det var ett bra sätt, för att förbereda sig inför kursen. Mest värde tyckte de båda två var grupparbetena. 

Det som var en utmaningen var att applicera den nya kunskapen på diverse användningsfall, vilket krävde en ganska hög koncentrationsnivå, men också det som var lärorikt. Kursledaren hade djupt erfarenhet av Automotive verksamhet och duktig att förklara rent teoretiskt.  Största utmaningen befann sig i grupparbete på grund av olika erfarenhetsnivåer. Två dagars kurs räckte väl för att behålla fokus och överallt en gedigen bra kurs för grundläggande kunskap inom kravhantering.

 

Frukost på kontoret

23 februari 2024

Det är alltid lika roligt när vi på IKAROS träffas på kontoret. I går serverade Robert Olsson en härlig frukost innan vi gav oss ut till våra uppdrag. Vi passade även på att tacka av Sebastian Callerud, vår Head of Sales, som går vidare i karriären. Vi tackar för de här åren och önskar honom lycka till!

IKAROS har genomfört HLR utbildning

18 januari 2024

HLR utbildning räddar liv! Visste du att enligt arbetsmiljölagen så ska alla företag ha tillräckligt utbildad personal som kan ge hjärt- och lungräddning vid en akut situation? Det känns därför extra bra att våra IKAROSiter nu har fått en utbildning av HLR experten och deras brandmän som instruktörer, med verklig erfarenhet i hjärt- och lungräddning.


Visa fler