Sommaravslutning 2021

Efter ett år med begränsat socialt umgänge med kollegor pga. COVID-19 restriktioner, så var det det äntligen dags att träffas på riktigt, för en sommaravslutning. Samtidigt passade vi på att spana in IKAROS nya kontor på Adolf Edelsvärds gata 11, dit flyttlasset går 1 oktober.

Vi möttes vid Röda sten och promenerade bort till Adolf Edelsvärds gata 11 för att spana in IKAROS nya kontor från och med 1 oktober. Vilken magisk utsikt vi kommer få över Göteborgs hamninlopp och Älvsborgsbron.

Därefter fick IKAROS en guidning av Georg ”Mr Klippan” Söderberg som lärde oss massor om Klippans historia, vilket känns roligt att känna till historien om området vi kommer ha som ny adress.

Vi hade ett fantastiskt fint väder, för både boulespel och picknick med sommarbubbel.

Som alltid hade IKAROS eventkoordinator Robban Olsson med sonen Gustav, fixat den fantastiska picknicken. Våra duktiga fotografer Peter Wretmo och Alexander Spalding, förevigade denna trevliga sommaraktivitet.

Trevlig sommar!

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler