Sommaravslutning 2021

Efter ett år med begränsat socialt umgänge med kollegor pga. COVID-19 restriktioner, så var det det äntligen dags att träffas på riktigt, för en sommaravslutning. Samtidigt passade vi på att spana in IKAROS nya kontor på Adolf Edelsvärds gata 11, dit flyttlasset går 1 oktober.

Vi möttes vid Röda sten och promenerade bort till Adolf Edelsvärds gata 11 för att spana in IKAROS nya kontor från och med 1 oktober. Vilken magisk utsikt vi kommer få över Göteborgs hamninlopp och Älvsborgsbron.

Därefter fick IKAROS en guidning av Georg ”Mr Klippan” Söderberg som lärde oss massor om Klippans historia, vilket känns roligt att känna till historien om området vi kommer ha som ny adress.

Vi hade ett fantastiskt fint väder, för både boulespel och picknick med sommarbubbel.

Som alltid hade IKAROS eventkoordinator Robban Olsson med sonen Gustav, fixat den fantastiska picknicken. Våra duktiga fotografer Peter Wretmo och Alexander Spalding, förevigade denna trevliga sommaraktivitet.

Trevlig sommar!

IKAROS inflyttningsfest på vårt nya kontor

08 april 2022

I torsdags var det äntligen dags för inflyttningsfest och firandet av våra jubilarer. Vilken kväll det blev! Självklart var våra fantastiska pensionärer med respektive inbjudna, så det blev ett kärt återseende.

 

 

IKAROS deltog på endagskonferensen GAIA

07 april 2022

Liksom förra året deltog IKAROS på GAIA konferensen i Göteborg i form av Astrid Lennesten och Erik Thordenberg. GAIA är en konferens för personer som är intresserade av artificiell intelligens och allt som rör data.

Christina Thorén har utbildat sig i Microsoft Power BI

08 februari 2022

Christina har deltagit i en Microsoft Power BI utbildning, Dashboard in a Day (DIAD). Upplägget på kursen var varvat med teori och många bra övningar, som gav en väldigt bra inblick i möjligheterna som ges med verktyget.


Visa fler