Sommaravslutning 2021

Efter ett år med begränsat socialt umgänge med kollegor pga. COVID-19 restriktioner, så var det det äntligen dags att träffas på riktigt, för en sommaravslutning. Samtidigt passade vi på att spana in IKAROS nya kontor på Adolf Edelsvärds gata 11, dit flyttlasset går 1 oktober.

Vi möttes vid Röda sten och promenerade bort till Adolf Edelsvärds gata 11 för att spana in IKAROS nya kontor från och med 1 oktober. Vilken magisk utsikt vi kommer få över Göteborgs hamninlopp och Älvsborgsbron.

Därefter fick IKAROS en guidning av Georg ”Mr Klippan” Söderberg som lärde oss massor om Klippans historia, vilket känns roligt att känna till historien om området vi kommer ha som ny adress.

Vi hade ett fantastiskt fint väder, för både boulespel och picknick med sommarbubbel.

Som alltid hade IKAROS eventkoordinator Robban Olsson med sonen Gustav, fixat den fantastiska picknicken. Våra duktiga fotografer Peter Wretmo och Alexander Spalding, förevigade denna trevliga sommaraktivitet.

Trevlig sommar!

Peter Ahlgren certifierad agil coach

12 oktober 2021

Efter att ha jobbat som agil coach ett tag så var det dags för Peter Ahlgren att skaffa lite fler verktyg i verktygslådan att ha med sig i rollen som agil coach. Nyligen avslutade Peter en fyra dagars kurs "Professional Agile coach" med certifieringen ICP-ACC från ICAgile.

IKAROS förstärker ytterligare inom området Data & Analytics! Välkommen Eli Elyas!

08 oktober 2021

Vi på IKAROS är glada och stolta över att kunna berätta att Eli Elyas har börjat hos oss. Eli har lång erfarenhet som forskare med kompetens inom olika grenar av naturvetenskap och teknik. För att lära känna Eli bättre så passade vi på att intervjua honom under hans första arbetsvecka på IKAROS. Klicka in på rubriken för att läsa hela intervjun.


Visa fler