Sommaravslutning 2021

Efter ett år med begränsat socialt umgänge med kollegor pga. COVID-19 restriktioner, så var det det äntligen dags att träffas på riktigt, för en sommaravslutning. Samtidigt passade vi på att spana in IKAROS nya kontor på Adolf Edelsvärds gata 11, dit flyttlasset går 1 oktober.

Vi möttes vid Röda sten och promenerade bort till Adolf Edelsvärds gata 11 för att spana in IKAROS nya kontor från och med 1 oktober. Vilken magisk utsikt vi kommer få över Göteborgs hamninlopp och Älvsborgsbron.

Därefter fick IKAROS en guidning av Georg ”Mr Klippan” Söderberg som lärde oss massor om Klippans historia, vilket känns roligt att känna till historien om området vi kommer ha som ny adress.

Vi hade ett fantastiskt fint väder, för både boulespel och picknick med sommarbubbel.

Som alltid hade IKAROS eventkoordinator Robban Olsson med sonen Gustav, fixat den fantastiska picknicken. Våra duktiga fotografer Peter Wretmo och Alexander Spalding, förevigade denna trevliga sommaraktivitet.

Trevlig sommar!

Ett stort grattis Astrid Svärd till din master i Applied Data Science!

15 juni 2021

I tisdags var redovisningen för Astrids masteruppsats om att använda machine learning för kundsegmentering och Astrid fick godkänt på detta arbete. Astrid har nu en master i Applied Data Science och ser fram emot att arbeta inom detta område framåt! Stort grattis! 

Dags för nya bilder till IKAROS bildbank

20 maj 2021

IKAROS har gjort en varumärkesuppdatering under våren, så nu var det dags för nästa steg nämligen att uppdatera vår bildband med fler bilder. Klicka in för lite "Behind the scenes" när duktiga fotografen Lisa Jabar, AnnalisaFoto tar nya bilder. 


Visa fler