Ett stort grattis Stefan Olivegren till din Scrum Product Owner certifiering (CSPO)

I förra veckan deltog Stefan Olivegren tillsammans med 15 kollegor från Volvo Cars i en företagsanpassad Certified Scrum Product Owner utbildning arrangerad av Crisp. Detta innebär att Stefan numera är CSPO - Certified Scrum Product Owner. 

Kursen var mycket värdefull och givande då de vara flera Product Owners/Product Managers från Volvo Cars,  som tillsammans kunde diskutera möjligheter/utmaningar.

Stort tack till Ahmad Hamadeh och Petter Kostmann från Volvo Cars som arrangerade denna utbildning tillsammans med Crisp och gjorde det möjligt för Stefan att delta.

Kursens hölls av Reza Farhang från Crisp, en mycket erfaren och inspirerande kursledare som jag varmt rekommenderar.

Stefan har tidigare genomfört andra utbildningar arrangerade av Crisp:

Agile Archictecture, Jan Grape

Specification by Example, Gojko Adzic

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler