Trivselgruppen arrangerar Escape room aktivitet

Fantastiskt rolig kväll och kul teambuilding arrangerad av IKAROS trivselgrupp! Vi började med middag på vårt mysiga kontor och därefter några minuters promenad till Berengaria Escape room vid Sockerbruket. Under en timme samarbetade vi och fick gnugga geniknölarna för att lösa två mysterium - Det sista museet och Den stora Diamantkuppen! Båda lagen lyckades.

Frukost på kontoret

23 februari 2024

Det är alltid lika roligt när vi på IKAROS träffas på kontoret. I går serverade Robert Olsson en härlig frukost innan vi gav oss ut till våra uppdrag. Vi passade även på att tacka av Sebastian Callerud, vår Head of Sales, som går vidare i karriären. Vi tackar för de här åren och önskar honom lycka till!

IKAROS har genomfört HLR utbildning

18 januari 2024

HLR utbildning räddar liv! Visste du att enligt arbetsmiljölagen så ska alla företag ha tillräckligt utbildad personal som kan ge hjärt- och lungräddning vid en akut situation? Det känns därför extra bra att våra IKAROSiter nu har fått en utbildning av HLR experten och deras brandmän som instruktörer, med verklig erfarenhet i hjärt- och lungräddning.


Visa fler