Välkommen Alexander Spalding till IKAROS

Vi blir fler på IKAROS och har glädjen att välkomna en ny medarbetare. Alexander Spalding har lång erfarenhet som fullstack utvecklare, med kompetens inom fordonsbranschen.

 

Då vi ville veta lite mer om Alexander så ställde vi några frågor till honom.

Varmt välkommen Alexander!

 

Berätta lite om dig själv och vad du gjort tidigare.

Jag är nyfiken och ambitiös, gillar att hitta simpla lösningar på komplexa problem både hemma och på jobbet. Inkluderande är viktigt för mig och fokus på att var en bra lagspelare.

Jag har jobbat i flera områden inom Volvo AB med inriktning på fordons diagnostik och har jobbat fullstack (integrationer, UX, front/back-end etc.) med både, desktopapplikationer och web portaler.

Vad är det roligaste du vet / som du brinner du för?

Tycker om att lära mig nya saker och få dela med mig av kunskap. ”Dyka på bredden” dvs hitta nya spännande områden genom att fördjupa sig inom ett. Att se och förstå helheten och hitta nya utmaningar.

Hur kommer det sig att du sökte dig till IKAROS?

Jag har jobbat flertal år med konsulter från IKAROS i mina uppdrag och har alltid varit imponerad av kompetensen, professionalismen och kulturen. Kände att det var personer jag gärna jobbar vidare med i framtiden.


IKAROS kändes som ett flexibelt företag, där man får lov att ta eget ansvar och har stora möjligheter att växa.

Vad har du för förväntningar på oss på IKAROS?

Gemenskap och möjlighet att utvecklas inom min bransch, både med lärande uppdrag och att lära sig massor av mina nya kollegor. Att ha roligt på jobbet och att få göra saker tillsammans.

Du är ny som konsult, vad lockade dig till den rollen?

Större bredd i mina uppdrag och flexibiliteten som det medför.

Vad har du för fritidsintressen?

Det mesta som har med Japan att göra t.ex. origami. Håller på med microgreens och hydroponics och är inne is CAD och CNC. Laddar energi genom att spel eller se en bra serie.

Familj?

Bor centralt på Hisingen i lägenhet med min sambo och katt.

IKAROS Vänner 2022 avgjord

08 juni 2022

I fredags var det dags för 32:a upplagan av IKAROS VÄNNER, troligen Göteborgs trevligaste golftävling. 


Visa fler