Välkommen Raphael Demoulin!

Vi rundar av veckan på det mest positiva sättet genom att hälsa vår nya kollega Raphael Demoulin varmt välkommen till IKAROS!
 
Raphael är ett mycket välkommet tillskott, som med sin breda kompetens samt långa erfarenhet som produktägare, projektledare och Business Analyst, med inriktning på Data & Analytics och IT-infrastruktur, kommer att stärka vårt team avsevärt. 

Vi ser med spänning fram emot att arbeta tillsammans och dra nytta av hans expertis för att nå nya höjder på IKAROS.

Raphael har jobbat med flera av oss IKAROSiter under flera år så vi är glada över att han nu har valt att söka till oss och vara en del av vårt team. Raphael kommer närmast från Aurobay där han har haft rollen som Service Manager för nätverk. Innan dess var Raphael anställd på Volvo Cars där han jobbade som produktägare inom Data & Analytics.
 
Utöver detta är Raphael vass på att spela gitarr och ett språkgeni.

Frukost på kontoret

23 februari 2024

Det är alltid lika roligt när vi på IKAROS träffas på kontoret. I går serverade Robert Olsson en härlig frukost innan vi gav oss ut till våra uppdrag. Vi passade även på att tacka av Sebastian Callerud, vår Head of Sales, som går vidare i karriären. Vi tackar för de här åren och önskar honom lycka till!

IKAROS har genomfört HLR utbildning

18 januari 2024

HLR utbildning räddar liv! Visste du att enligt arbetsmiljölagen så ska alla företag ha tillräckligt utbildad personal som kan ge hjärt- och lungräddning vid en akut situation? Det känns därför extra bra att våra IKAROSiter nu har fått en utbildning av HLR experten och deras brandmän som instruktörer, med verklig erfarenhet i hjärt- och lungräddning.


Visa fler