Varmt välkommen Arash Khadjavi till IKAROS

Vi hälsar ytterligare en ny medarbetare välkommen till IKAROS. Arash Khadjavi har erfarenhet som konsult med kompetens inom Business Intelligence (BI). Då vi ville veta lite mer om Arash så ställde vi några frågor till honom.

Varmt välkommen Arash!

Roligt att ha dig onboard på IKAROS

Berätta lite om dig själv

Jag är en handlings- och lösningsorienterad BI-utvecklare med förståelse för det affärsmässiga. Jag är även nyfiken och driven som person samt att jag har väldigt nära till skratt.

 Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har mestadels jobbat som BI-konsult för både stora och små kunder i bland annat QlikView, Qlik Sense, TimeXtender och PowerBI. Men jag har även jobbat med datalager där vi både byggt upp och effektiviserat både nya samt befintliga datalager för att korta ner kör- och laddtider.

Vad är det roligaste du vet/vad brinner du för?

Min största drivkraft är min nyfikenhet för att lära sig nya saker och utvecklas, inget är mer spännande än en utmaning! Den bästa stunden på arbetsdagen är när jag lyckats överträffa kundens förväntningar.

Hur kommer det sig att du sökte dig till IKAROS?

Jag jobbade ihop med IKAROS-anställda när jag var ute som konsult på ett företag. Jag hörde väldigt gott om IKAROS och dess kultur. De var även alltid väldigt professionella och duktiga. När jag sedan hörde att de har flertalet som varit anställda i över 15 – 20 år gjorde det mig väldigt nyfiken. Företag med så låg personalomsättning är ganska unikt idag.

Vad har du för förväntningar på oss på IKAROS?

En bra kultur och god gemenskap är alltid viktigt. Men jag ser även fram emot att få utvecklas och lära mig nya saker, jag har ju trots allt otroligt duktiga och kompetenta kollegor.

Vad gör du på fritiden?

Jag är väldigt intresserad av fotboll, där den engelska ligafotbollen ligger mig närmast hjärtat. Favoritklubben sen barnsben är Manchester United så när de spelar sitter jag med största sannolikhet klistrad framför tv:n.

Jag älskar även att resa och upptäcka nya kulturer. Favoritvärldsdelen är Asien och landet som står härnäst på min bucketlist är Japan.

Utöver detta gillar jag att tillbringa tid på gymmet. Jag hoppas vara redo för beachen senast år 2037!

Familj?

Bor själv i en lägenhet i Krokslätt. Född och uppvuxen i Göteborg. Älskar staden och dess gôa gubbar!

Välkommen Raphael Demoulin!

06 oktober 2023

Vi rundar av veckan på det mest positiva sättet genom att hälsa vår nya kollega Raphael Demoulin varmt välkommen till IKAROS!
 
Raphael är ett mycket välkommet tillskott, som med sin breda kompetens samt långa erfarenhet som produktägare, projektledare och Business Analyst, med inriktning på Data & Analytics och IT-infrastruktur, kommer att stärka vårt team avsevärt. 

Trivselgruppen ordnar spelkväll

29 september 2023

Under torsdagens sammankomst samlades många av oss på IKAROS för en trevlig spelkväll på kontoret. Höjdpunkten var utan tvekan det spännande spelet Dune.

 

Tiden flög förbi, som den alltid gör när man har roligt. Stort grattis till vinnarna, Arash och Alexander!


Visa fler