Varmt välkommen Arash Khadjavi till IKAROS

Vi hälsar ytterligare en ny medarbetare välkommen till IKAROS. Arash Khadjavi har erfarenhet som konsult med kompetens inom Business Intelligence (BI). Då vi ville veta lite mer om Arash så ställde vi några frågor till honom.

Varmt välkommen Arash!

Roligt att ha dig onboard på IKAROS

Berätta lite om dig själv

Jag är en handlings- och lösningsorienterad BI-utvecklare med förståelse för det affärsmässiga. Jag är även nyfiken och driven som person samt att jag har väldigt nära till skratt.

 Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har mestadels jobbat som BI-konsult för både stora och små kunder i bland annat QlikView, Qlik Sense, TimeXtender och PowerBI. Men jag har även jobbat med datalager där vi både byggt upp och effektiviserat både nya samt befintliga datalager för att korta ner kör- och laddtider.

Vad är det roligaste du vet/vad brinner du för?

Min största drivkraft är min nyfikenhet för att lära sig nya saker och utvecklas, inget är mer spännande än en utmaning! Den bästa stunden på arbetsdagen är när jag lyckats överträffa kundens förväntningar.

Hur kommer det sig att du sökte dig till IKAROS?

Jag jobbade ihop med IKAROS-anställda när jag var ute som konsult på ett företag. Jag hörde väldigt gott om IKAROS och dess kultur. De var även alltid väldigt professionella och duktiga. När jag sedan hörde att de har flertalet som varit anställda i över 15 – 20 år gjorde det mig väldigt nyfiken. Företag med så låg personalomsättning är ganska unikt idag.

Vad har du för förväntningar på oss på IKAROS?

En bra kultur och god gemenskap är alltid viktigt. Men jag ser även fram emot att få utvecklas och lära mig nya saker, jag har ju trots allt otroligt duktiga och kompetenta kollegor.

Vad gör du på fritiden?

Jag är väldigt intresserad av fotboll, där den engelska ligafotbollen ligger mig närmast hjärtat. Favoritklubben sen barnsben är Manchester United så när de spelar sitter jag med största sannolikhet klistrad framför tv:n.

Jag älskar även att resa och upptäcka nya kulturer. Favoritvärldsdelen är Asien och landet som står härnäst på min bucketlist är Japan.

Utöver detta gillar jag att tillbringa tid på gymmet. Jag hoppas vara redo för beachen senast år 2037!

Familj?

Bor själv i en lägenhet i Krokslätt. Född och uppvuxen i Göteborg. Älskar staden och dess gôa gubbar!

Dags för team aktivitet! Denna gång curling och middag

11 november 2022

Vilken rolig teamaktivitet som IKAROS trivselgrupp hade fixat. Att prova på curling. Många av oss tänkte innan vi började ”Det kan väl inte vara så svårt, ser ju lätt ut på TV.” Svårare i praktiken insåg vi snabbt men väldigt rolig och trevlig teamaktivitet. Ett stort tack till Göteborgs Curling

Dags för team aktivitet! Denna gång PDL och middag

28 oktober 2022

Denna gång hade IKAROS Trivselgrupp ordnat en kul team aktivitet i form av PDL och middag, allt samlat i samma lokal på Ringön hos Två Feta Grisar & De Vos Belgisköl som hjälpte oss att styra upp detta

Årets konferensresa gick till Amsterdam

03 oktober 2022

I fyra dagar tillbringade IKAROS sin årliga konferens i den mysiga staden Amsterdam. Vilka energigivande och roliga dagar! Massor med skratt, utforskande av vackra Amsterdam och intressanta konferenspass om Power BI, med tillhörande gruppuppgifter, DevOps, DecSecOps, senaste trenderna inom Data & Analytics och FNs globala mål för hållbar utveckling.


Visa fler