Varmt välkommen Sebastian Callerud till IKAROS

Vi hälsar vår nya Head of Sales och medarbetare välkommen till IKAROS. Sebastian Callerud har tidigare arbetat med försäljning och affärsutveckling inom rekrytering, digitala tjänster och e-handel. Då vi ville veta lite mer om Sebastian så ställde vi några frågor till honom.

Varmt välkommen Sebastian!

Roligt att ha dig onboard på IKAROS som vår nya head of sales

Vem är du?

Jag är en social och driven person som trivs i dialogen med kund för att försöka hitta lösningar på deras utmaningar. Som person är jag nyfiken och gillar att ta mig an nya utmaningar, både professionellt och privat.

 Vad har du arbetat med tidigare?

Tidigare har jag arbetat med affärsutveckling och försäljning av digitala tjänster, främst inom e-handel men också inom 5G. Jag tidigare även arbetat med försäljning av konsulter inom Teknik och IT.

 Vad är det roligaste du vet/vad brinner du för?

Något jag verkligen brinner för är att arbeta för att finna enkla lösningar som antingen hjälper kunden eller kan vara utvecklande för bolaget. Jag tycker verkligen det är roligt att vara med och bidra till olika förbättringar.

 Hur kommer det sig att du sökte dig till Ikaros?

Jag blev nyfiken på Ikaros när fick höra om deras tankesätt kring sin konsultverksamhet och hur man vill utveckla den. Att ha en så låg personalomsättning och samtidigt så kompetent personal tyder verkligen på att man gör mycket rätt.

 Vad har du för förväntningar på oss på Ikaros?

Att få vara en del av ett härligt gäng och tillsammans bygga vidare samt utveckla bolaget genom att stärka försäljningen.

 Du som ny hos oss, vad lockade dig till den rollen?
Det som kändes lockande och spännande var just den stabila grund som bolaget bygg under flera år i kombination med de möjligheter som man har framåt. Att få arbeta med personer som är nyfikna och vågar ta sig an nya utmaningar och samtidigt har stor erfarenhet från inom sitt område.

 Vad har du för fritidsintressen?
Min fritid ägnar jag gärna åt vänner, matlagning eller olika former av aktiviteter där cross-fit och padel just nu tar min mesta tid. Finns möjlighet så åker jag gärna skidor eller fördjupar mina kunskaper på någon vingård.

 Familj?

Bor tillsammans med min sambo i Stora Höga där vi nyss flyttat in efter några års planerande och byggande.

En introduktion till 3D printing och "adative manufacturing"

22 september 2021

I går träffades ett antal nyfikna kollegor på för en introduktion till 3D printing och "adative manufacturing" där Alexander Spalding delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter, samt där alla tillsammans designade en modell baserat på IKAROS logga och skrev ut på en 3D printer.

Varmt välkommen Arash Khadjavi till IKAROS

03 september 2021

Vi hälsar ytterligare en ny medarbetare välkommen till IKAROS. Arash Khadjavi har erfarenhet som konsult med kompetens inom Business Intelligence (BI). Då vi ville veta lite mer om Arash så ställde vi några frågor till honom.


Visa fler