Vilket engagemang!

Ikaros tillsammans med kunder och partners bidrog till Göteborgs Stadsmission med sammanlagt 23 000 kr.
Pengarna kommer gå till sommarlägret för behövande unga 2018 som arrangeras av Göteborgs Stadsmission, läs mer här. Fantastiskt att så många barn nu får möjlighet att utvecklas och glädjas av detta på sitt sommarlov.

Vilket engagemang!

Ikaros bidrog med 100 kr per kund som kom på julseminariet "Om Konsten att samarbeta" den 1 december. Nästan 100 externa deltagare gjorde att 10.000 kronor kunde lämnas över i form av en julcheck till Julklappsvagnen och Alexandra Zazzi och Anette Tingets på Göteborgs Stadsmission lördagen den 2 december. 

Julklappsvagnen, som är ett samarbete mellan Göteborgs Stadsmission och Spårvägssällskapet Ringlinien, för att samla in julklappar till stadens utsatta barn, unga och familjer. 

Under julseminariet, fanns även Karin Spigelman (se bild nedan) från Göteborgs Stadsmission på plats.

Ikaros konsulter sålde lotter där alla intäkter oavkortat gick till Göteborgs Stadsmissionen, totalt blev det 13 000 kronor. Ikaros stod för vinsterna i form av julkorgar fyllda med mat och godsaker.

Som flera konsulter på Ikaros och Ikaros kunder sade under minglet "Det känns gott i hjärtat att kunna engagera sig och bidra till en god sak".

Undrar vad Ikaros hittar på inför nästa jul?

Ny VD på Ikaros!

12 februari 2021

Ikaros har en ny VD, Jesper Wertsén. 

Harald Rohlin har efter 14 framgångsrika år beslutat att det är dags för nya utmaningar. Vi tackar Harald för hans stora engagemang, roliga konferensresor, massor med utbildningar och ett mycket bra jobb. Haralds tack kan du läsa här.

Dags för nya utmaningar

12 februari 2021

Under 14 roliga och lärorika år har jag som VD varit del i att utveckla Ikaros till ett fantastiskt företag med roliga kunder och utmanande uppdrag. Det har varit en stor ära och glädje att få vara en del av denna gemenskap, men nu är det dags att gå vidare. Jag har under dessa 14 åren fått lära känna alla kompetenta och generösa medarbetare.

Julklappsvagnen 2020

04 december 2020

Tidigare år har vi tillsammans med våra kunder skänkt till Göteborgs Stadsmission och Julklappsvagnen, som traditionsenligt rullar genom Göteborgs gator. Då har vi sålt lotter och lottat ut julkorgar till några vinnare under vårt årliga julseminarie. I år skänker vi till Göteborgs Statdsmission och valt att lotta ut ett litet pris i form av en Parmesanost och en flaska Prosecco till en bidragsgivare. Stort TACK till alla som bidragit. Och ett jättestort GRATTIS till vinsten Johan Melcker


Visa fler