Vilket engagemang!

Ikaros tillsammans med kunder och partners bidrog till Göteborgs Stadsmission med sammanlagt 23 000 kr.
Pengarna kommer gå till sommarlägret för behövande unga 2018 som arrangeras av Göteborgs Stadsmission, läs mer här. Fantastiskt att så många barn nu får möjlighet att utvecklas och glädjas av detta på sitt sommarlov.

Vilket engagemang!

Ikaros bidrog med 100 kr per kund som kom på julseminariet "Om Konsten att samarbeta" den 1 december. Nästan 100 externa deltagare gjorde att 10.000 kronor kunde lämnas över i form av en julcheck till Julklappsvagnen och Alexandra Zazzi och Anette Tingets på Göteborgs Stadsmission lördagen den 2 december. 

Julklappsvagnen, som är ett samarbete mellan Göteborgs Stadsmission och Spårvägssällskapet Ringlinien, för att samla in julklappar till stadens utsatta barn, unga och familjer. 

Under julseminariet, fanns även Karin Spigelman (se bild nedan) från Göteborgs Stadsmission på plats.

Ikaros konsulter sålde lotter där alla intäkter oavkortat gick till Göteborgs Stadsmissionen, totalt blev det 13 000 kronor. Ikaros stod för vinsterna i form av julkorgar fyllda med mat och godsaker.

Som flera konsulter på Ikaros och Ikaros kunder sade under minglet "Det känns gott i hjärtat att kunna engagera sig och bidra till en god sak".

Undrar vad Ikaros hittar på inför nästa jul?

Varför Ikaros sponsrade EB-loppet

07 september 2019

Lördagen den 7 september kl 11.00 i Partille, sprang Ikaros med familjer EB-loppet, som är ett ideellt lopp för att bidra till forskningen till sjukdomen Epidermolysis Bullosa (förkortat EB), som många gånger beskrivs som “den värsta sjukdom du aldrig har hört talas om”.

Det blev en riktig trevlig förmiddag för våra Ikarositer med familjemedlemmar och alla andra som deltog.

 

Hur är det att jobba enligt SAFe och med ett agilt arbetssätt?

23 maj 2019

Hej Hans-Peter Lundberg och Fredrik Lindh! Ni har båda jobbat hos samma kund där ni jobbar enligt Scaled Agile Framework® (SAFe). Det skulle vara intressant och lärorikt att höra mer om vilka era erfarenheter och nya kunskaper som ni har fått genom att jobba enligt SAFe och med ett agilt arbetssätt?

31:e upplagan av Ikaros Vänner är avgjord

20 maj 2019

I år tog tjejerna över, Lena Eineving (Enfo) vann på 5 slag under par, Wow!

På andra plats kom Ann-Marie Andersson (HiQ) på 1 slag under par. Bäste man blev Henrik Werngren (Volvo Cars) på ett över par vilket även räckte till en tredje plats.


Visa fler