Full-stack utvecklare


Vill du bli vår nya kollega?

Vill du stormtrivas på jobbet med fantastiska kollegor och arbeta som konsult i rollen som Full-stack utvecklare? Ikaros är ett konsultbolag med starkt fokus på medarbetarnas välmående och kompetensutveckling. På Ikaros är alla delaktiga i företagets framgång.

Vi är ett gäng konsulter som har som mål att skapa ett gott liv för oss själv och samtidigt göra ett riktigt bra jobb för våra kunder. Vi värdesätter hälsa, träning och balans i livet. Ikaros har inga externa ägare, alla våra konsulter är eller är på väg att bli delägare och partners.

Förutom att satsa på kompetensutveckling inom .NET arbetar vi aktivt med att bli bättre på att samarbeta, lyssna och vara goda medmänniskor. Vårt partnerskap gör att vi satsar på kompetensutveckling precis så mycket vi vill. Vi tror aldrig att vi blir fullärda!

Våra konsulter som brinner för .NET behöver förstärkning. Känner du igen dig i följande?

  • Cloud-teknologier som AWS, Azure eller Google Cloud (GCP) 
  • C#, .NET Core, Visual Studio, Rider
  • DevOps (t.ex. Azure DevOps,  GitOps)
  • Continues integration /deployment 
  • Containers t.ex. Docker, Kubernetes och AKS
  • Agila metoder t.ex SAFe, Scrum eller XP
  • Angular, React, Vue
  • SQL Server, Elastic search

Vill du bli vår nya kollega?

Börja med att göra Ikaros konsult-test* för att matcha dina arbetspreferenser mot en roll som .NET utvecklare på Ikaros. Om matchningen är god, finns stora chanser att du kommer att stormtrivas på Ikaros och utvecklas både som människa och konsult.

  1. Du startar Ikaros konsult-test genom att klicka på den här länken
  2. Skicka därefter in din ansökan till jobb@ikaros.se med ett personliga brev och en CV.

Vi återkommer när vi har tagit emot en komplett ansökan tillsammans med genomfört konsult-test.

* På Ikaros använder vi oss av ett Data Analytics-verktyg från Harrison Assessment för att hitta dina arbetspreferenser och matcha det mot Ikaros arbetsmiljö, roller och identitet. Frågorna ska besvaras i en följd och det tar ca 35 minuter.