LEDIGA TJÄNSTER


Är du vår nya kollega? Vi har nya spännande uppdrag på ingång och behöver nu snabb förstärkning inom flera roller.

IKAROS är ett professionellt IT-konsultbolag med dokumenterad specialistkompetens inom mjukvaruutveckling med fokus på .NET, Data & Analytics samt verksamhetsutveckling.

Vår filosofi bygger på nyfikenhet och ständigt lärande. Detta tillsammans med kontinuerlig omvärldsbevakning gör att vi alltid är aktuella och förblir en relevant samarbetspartner och en spännande arbetsplats.

Våra kärnvärden

Nyfikenhet 

Vår nyfikenhet gör att vi vill förstå kundens utmaningar, gärna lär oss nya metoder och tekniker samt tycker det är spännande att möta nya människor

Engagemang 

Våra konsulter bidrar alltid med energi och ett stort engagemang i sina uppdrag och tar ansvar för att driva utvecklingen framåt

Professionalism 

Våra konsulter vidareutbildar sig kontinuerligt inom sina expertområden för att möta marknadens behov. Tillsammans med våra kompetenscoacher arbetar vi aktivt med individuella kompetensplaner. Som erfarna konsulter ser vi det som en självklarhet att alltid dela med oss av våra kunskaper bland kunder och kollegor.

Vad är unikt med oss?

Vi äger oss själva och vår egen framtid

IKAROS är ett partnerägt företag där huvuddelen av våra konsulter är delägare. Vår partnermodell skapar delaktighet och engagemang då vi äger och utvecklar bolaget tillsammans, vilket ger trygghet för våra konsulter och våra uppdragsgivare. Vi har en väldigt låg personalomsättning. 

Hos oss kommer alltid människan först

Vi anser att en trygg konsult är en bra konsult för våra uppdragsgivare och kollegor.

Exempelvis så påverkas aldrig våra konsulters ersättning även om beläggningsgraden hos våra kunder skulle variera. Kort sagt, hos IKAROS drabbas aldrig den enskilde av en eventuell tillfällig minskning av uppdrag. Vi ser det snarare som en möjliggörare, för att satsa ytterligare på kompetensutveckling under tiden.

Årliga konferensresor för att måna om vår teamkänsla

Hos oss på IKAROS är det särskilt viktigt att måna om vår teamkänsla och gemenskap, inte minst då våra konsulter vanligtvis spenderar merparten av sin tid på plats hos våra uppdragsgivare. Det gör vi bland annat genom våra årliga konferensresor där vi fokuserar på ny kunskap och roliga aktiviteter men vi umgås även under våra informationsmöten, gemensamma frukostar, after-work, julbord med respektive m.m.

Ansökan

Är du på jakt efter ett roligt och omväxlande konsultarbete hos Västsveriges mest spännande uppdragsgivare med möjligheten till kompetenta och trevliga kollegor? Känner du igen dig i vår filosofi och våra kärnvärden?

Kolla då in våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan inklusive CV till jobb@ikaros.se