BUSINESS ANALYSTVill du stormtrivas på jobbet med fantastiska kollegor och arbeta som konsult i rollen som Business Analyst?

IKAROS filosofi bygger på nyfikenhet och ständigt lärande. Detta tillsammans med kontinuerlig omvärldsbevakning gör att vi alltid är aktuella och förblir en relevant samarbetspartner och en spännande arbetsplats.

IKAROS är ett professionellt konsultbolag med dokumenterad specialistkompetens inom mjukvaruutveckling med fokus på .NET, Data & Analytics samt verksamhetsutveckling.

Vår partnerstruktur skapar delaktighet och engagemang, vilket ger trygghet så både kollegor och kunduppdrag förblir hållbara över tid.

IKAROS förstärker nu sitt fokus ytterligare, på att leverera verksamhetsnytta till våra kunder genom att vara kittet mellan verksamhetens utmaningar och utvecklingsinitiativen.

Som konsult hos IKAROS ser vi gärna att Du är en god kommunikatör som snabbt skapar en förståelse för kundens verksamhet och därigenom kan leverera en bra analys. Leverera resultatet tryggt och strukturerat är en egenskap som både IKAROS och våra kunder uppskattar. Vi ser gärna metodkompetens inom kravhantering och systemutveckling. Våra kunder arbetar både med agila metoder och traditionella metoder så vana inom båda är en bra förutsättning.

Nedan ser du den kunskapsfördelning vi eftersöker.

Vill du bli vår nya kollega?

Nu söker vi dig som vill vara en del av ett ständigt utvecklande team där delaktighet uppmuntras från ledningen och kollegorna. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för kravarbete, systemutveckling och agila metoder och ser på trender med en nyfikenhet då vi värdesätter din vidareutveckling.

Troligtvis har du ett par års erfarenhet från liknande roll, där du samlat på dig användbara kunskaper och erfarenheter samt föredrar att arbeta med frihet under ansvar då det är en modell vi starkt tror på inom bolaget. Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och trivs i föränderliga miljöer.

För oss på IKAROS är det viktigt med långsiktighet och gemenskap bland våra medarbetare och vi värderar därför trivsel, gemensamma aktiviteter och work-life balance högt. Detta visar sig bland annat i vår partnerstruktur där vi äger oss själva och vår egen framtid för att skapa ett långsiktigt hållbart engagemang och trygghet för våra anställda. 

IKAROS erbjuder

Om IKAROS

IKAROS består idag av ett 30-tal konsulter med hög kunskapsnivå och lång erfarenhet av olika verksamhets- och IT-områden, som vill fortsätta utvecklas. Som konsulter strävar vi efter att skapa bestående förbättringar hos våra kunder inom IT, verksamhetsprocesser och organisation.

På vår hemsida hittar du mer information om IKAROS, klicka här. Du kan även läsa om IKAROS kultur och vad vi erbjuder under Lediga tjänster, klicka här.

Låter detta intressant?

Vill du veta mer om tjänsten och om oss på IKAROS? Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev till jobb@ikaros.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.