DATA ENGINEER SÖKES


Vill du stormtrivas på jobbet med fantastiska kollegor och arbeta som konsult i rollen som Data Engineer? 

Vi förstärker vårt Data & Analytics team och nu söker vi dig som vill vara en del av ett bolag i ständig utveckling.

Om IKAROS

För oss på IKAROS är det viktigt med långsiktighet och gemenskap bland våra medarbetare och vi värderar därför trivsel, sociala aktiviteter och work-life balance högt. Konferensresor till spännande destinationer, afterworks, gemensamma frukostar och ett väl tilltaget friskvårdsbidrag är några av de faktorer som bidrar till vårt välmående.

Genom vår ägarform, där vi äger oss själva och vår egen framtid, skapar vi ett långsiktigt engagemang och trygghet för våra anställda. 

IKAROS är ett professionellt konsultbolag med dokumenterad specialistkompetens inom mjukvaruutveckling med fokus på .NET, Data & Analytics samt verksamhetsutveckling. Vår filosofi bygger på en platt organisation med nyfikenhet och ständigt lärande. Vi är måna om vår egen utveckling och har därför dedikerade kompetenscoacher som tillsammans med dig tar fram en kompetensplan. För att hålla oss aktuella utför vi kontinuerlig omvärldsbevakning, så att vi förblir en relevant samarbetspartner för våra kunder och samtidigt en spännande arbetsplats.

På vår hemsida under Om IKAROS hittar du mer information. Du kan även läsa om vår gemenskap och fler Lediga tjänster.

Är du en av våra framtida delägare? 

Nu söker vi dig som är gillar att filtrera fram den data som efterfrågas av Data Scientist, Data Analyst och verksamheten och som ligger till grund för att kunna fatta rätt beslut. Som person är du antagligen analytisk och problemlösande där du ofta ser möjligheter i olika utmaningar du ställs inför. För att passa in hos oss på IKAROS är du nyfiken, lyhörd och gillar att ha roligt. 

Om tjänsten

Som Data Engineer erbjuder vi dig möjligheten till utvecklande uppdrag hos kunder i Göteborgs närområde, som jobbar med de senaste teknologierna. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för data, teknik och ser på trender med en nyfikenhet då vi värdesätter din vidareutveckling.

Troligtvis har du ett par års erfarenhet som Data Engineer eller back-end utvecklare, där du samlat på dig användbara kunskaper och erfarenheter samt föredrar att arbeta med frihet under ansvar då det är en modell vi starkt tror på inom bolaget. Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och trivs i föränderliga miljöer.

Oavsett kund, projekt eller bransch har du hos oss alltid tillgång till seniora kollegor i vårt Data & Analytics team. 

Krav för tjänsten

Meriterande men inte krav för tjänsten

Vad IKAROS erbjuder?

Ansökan

Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev till jobb@ikaros.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.