Våra konsulter som brinner för Data & Analytics behöver förstärkning av fler Data Engineers


Vill du arbeta på ett konsultbolag i världsklass? Vill du stormtrivas på jobbet med fantastiska kollegor och arbeta som konsult i rollen som Data Engineer? 

IKAROS är ett professionellt IT-konsultbolag med dokumenterad specialistkompetens inom mjukvaruutveckling med fokus på .NET, Data & Analytics samt verksamhetsutveckling. Hos oss tror vi stenhårt på att framgång byggs genom NYFIKENHET, ENGAGEMANG och PROFESSIONALISM. 

Partnerägt

IKAROS är ett partnerägt företag där huvuddelen av våra konsulter är delägare. Vår partnerstruktur skapar delaktighet och engagemang, vilket ger trygghet så både kollegor och kunduppdrag förblir hållbara över tid. Vi äger oss själva och vår egen framtid.

Vi har en låg personalomsättning, för hos oss kommer alltid människan först. Vi anser att en trygg konsult, är en bra konsult. Exempelvis så påverkas aldrig våra konsulters ersättning även om beläggningsgraden hos våra kunder skulle variera. Kort sagt, hos IKAROS drabbas aldrig den enskilde av en eventuell tillfällig minskning av uppdrag. Detta tillsammans med att varje medarbetare har en individuell kompetensutvecklingsplan för att möta våra kunders behov skapar en trygghet för våra konsulter.

Gemenskap och glädje

Hos oss är det särskilt viktigt att måna om teamkänslan och gemenskapen, inte minst då våra konsulter vanligtvis spenderar merparten av sin tid på plats hos våra uppdragsgivare. Det gör vi bland annat genom våra årliga konferensresor där vi fokuserar på ny kunskap och roliga aktiviteter, informationsmöten, after-work, julbord med respektive, olika sportaktiviteter m.m.

Känner du igen dig i några/något av följande?

• Containers och orkestrering: Kubernetes, Docker
• Cloud teknologier: AWS, Azure, Google Cloud
• Data-hantering: MPP, MongoDB, Parquet, ORC, Kafka, Data Lake, Data Lake House
• CI/CD: GitLab, GitHub, Azure DevOps
• Programspråk: HCL, Python, Scala, JavaScript
• Metoder: SAFe, Kanban, Scrum, DataOps, DevOps

Vill du bli vår nya kollega?

För att passa in i denna roll tror vi att innehar en högre utbildning inom data eller liknande. Troligtvis har du ett par års erfarenhet där du har arbetat som Data Engineer och bidragit i olika projekt. Som person tror vi att du innehar ett stort teknikintresse och gillar att utveckla dina kompetenser. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och är flexibel i ditt arbete.

IKAROS erbjuder:

  • Goda förmåner
  • En fadder som ansvarar för din onboarding och att du kommer in i gemenskapen fort och stöttar
  • En kompetenscoach som i samråd med dig ansvarar för att ta fram en individuell kompetensplan
  • Partnerskap (vi pratar gärna mer om detta under intervju)
  • En företagskultur där människan är i fokus. Vi tror på att en trygg konsult är en bra konsult, både för uppdragsgivare och oss kollegor. Vi har låg personalomsättning. Vi tycker om att umgås och ha kul ihop, vi reser gärna till nya resmål under våra årliga konferensresor, emellanåt alperna för skidåkning och emellanåt storstadsresor.

Vill du veta mer om hur du blir vår nya kollega?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Adam Troedsson på adam.troedsson@wiseit.se alternativt mobil 0735-216506. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

IKAROS består idag av ett 30-tal konsulter med hög kunskapsnivå och lång erfarenhet av olika verksamhets- och IT-områden, som vill fortsätta utvecklas. Som konsulter strävar vi efter att skapa bestående förbättringar hos våra kunder inom IT, verksamhetsprocesser och organisation. Vill du veta lite mer om oss, läs gärna mer här.